Od 10 miesięcy mam radio Vordon HT 930 York. Do dziś wszystko było cacy. 30.08 przyjechałem na parking przy lotnisku, bo poleciałem sobie na urlop. Radio współpracowało bez zarzutu z tel. Nawigacja, radia internetowe itd. Dziś wsiadam i radio nie komunikuje się z tel.. Wyskakuje mi na tel. komunikat taki jak na obrazku. Znalazłem taką poradę, ale nie zaspokaja mnie ona w pełni. "Aby rozwiązać "błąd komunikacji 7" w Android Auto, wypróbuj następujące kroki: wyłącz i włącz ponownie telefon oraz samochód; sprawdź i zaktualizuj aplikację Android Auto oraz oprogramowanie systemowe samochodu; wyczyść pamięć podręczną aplikacji Android Auto; usuń smartfon z listy urządzeń w samochodzie i dodaj go ponownie; a także sprawdź i usuń sparowane urządzenia Bluetooth, jeśli to konieczne. 🤬 Zrobiłem wszystko, co napisali. Radio przywróciłem do ustawień fabrycznych. Nic to nie dało. Pomogło czyszczenie pamięci podręcznej Usług Google Play i Android Auto. Z Usług Google Play musiałem też odinstalować aktualizację; wtedy wszystko zadziałało, ale z telefonu wywaliło mi kartę płatniczą i inne usługi też przestały działać. Jak na nowo wyczytała się aktualizacja Usług
Google Play, problem powrócił. 🤬"
Google Play, problem powrócił. 🤬"