logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Redmi Note 9T wyłącza się przy 95% baterii i nie uruchamia bez ładowarki

MadziaJulita 03 Paź 2025 22:38 288 2
REKLAMA
  • #1 21709268
    MadziaJulita
    Poziom 1  
    Hej wszystkim! Od wczoraj mam problem z telefonem Redmi Note 9T :/ Po odłączeniu od ładowarki (po ok. 1 h), przy baterii 95% wyłącza się sam, następnie po włączeniu bezskutecznie próbuje się uruchomić (włącza i wyłącza)... Dopiero po odczekaniu kilku chwil i ponownym podłączeniu do ładowarki mogę go uruchomić. Nie wiem, czy to wina jakiejś aplikacji, czy baterii. Jeśli ktoś się na tym zna, będę mega wdzięczna za pomoc :(

AI: Czy telefon ostatnio upadł, był zalany albo miał jakieś inne uszkodzenia fizyczne?
    Nie.
    AI: Czy przed pojawieniem się problemu instalowałaś jakieś nowe aplikacje albo była aktualizacja systemu?
    Nie.
  • REKLAMA
  • #2 21709305
    kornik3107844
    Poziom 13  
    Ocena: 10
    To ze jest 95% baterii nie oznacza ze nie jest uszkodzona moim zdaniem bateria jest do wymiany
  • #3 21713268
    baki69
    Poziom 15  
    Ocena: 35
    Wpisujemy telefonie kod *#*#6485#*#* co powoduje uruchomienie menu stanu baterii. Wartość MF_02 to liczba pełnych cykli ładowań. Żywotność baterii to przeciętnie 300-500 pełnych cykli ładowań
    Ale z tego co piszesz, Baterię masz do wymiany ewidentnie.
REKLAMA