logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AVR-S750H – brak dostępu do ustawień po aktualizacji, reset nie pomaga, co zrobić?

slawek.a1 18 Paź 2025 11:09 210 2
REKLAMA
  • #1 21723781
    slawek.a1
    Poziom 10  
    Witam. Mój amplituner AVRS 750H prawdopodobnie po nieudanej aktualizacji część ustawień w menu jest niedostępna, np. ustawienia internetowe, ustawienia sieci Audyssey, kreator ustawień. Robiłem reset klawiszami. Wybieram język i na kreatorze ustawień się zatrzymuje. Coś wyszukuje. Może jest potrzebny głęboki reset. Korzystałem z internetu bezprzewodowego. Czy podłączenie internetu kablowego może coś pomóc?
    AI: Czy podczas zatrzymania się na kreatorze ustawień amplituner wyświetla jakiś komunikat o błędzie lub kod błędu? Jeśli tak, to jaki?
    Nie było żadnego komunikatu.
    AI: Czy próbowałeś już aktualizacji oprogramowania przez USB lub sprawdzałeś, czy amplituner jest widoczny w sieci (np. przez aplikację mobilną Denon)?
    Amplituner nie jest widoczny w aplikacji, a USB jest chyba nieaktywne. Podłączony przenośny dysk nie uruchamia się.
  • REKLAMA
  • #2 21747780
    slawek.a1
    Poziom 10  
    Amplituner oddałem do naprawy. Problemy z EEPROM.
  • #3 21831901
    slawek.a1
    Poziom 10  
    Amplituner zalała żona. Został naprawiony.
REKLAMA