logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Praca] Poszukuję osoby do stałej współpracy przy projektowaniu elektroniki

ALLED 03 Lis 2025 09:28 627 0
  • #1 21739892
    ALLED
    Poziom 10  
    Dzień dobry,
    Od 17 lat prowadzę małą firmę zajmującą się produkcją, sprzedażą, montażem i serwisem komponentów oświetleniowych. Naszymi klientami są osoby prywatne i firmy, projektanci wnętrz i architekci, firmy scenograficzne, reklamowe, eventowe, galerie i muzea, artyści tworzący unikalne obiekty świecące.
    Szukam osoby do stałej współpracy przy tworzeniu urządzeń do sterowania i zasilania komponentów oświetleniowych. Hasłowo - interesuje mnie przede wszystkim sterowanie zdalne, sterowanie za pomocą czujników i zegarów, ściemnianie i zasilanie autonomiczne. Mam bardzo konkretne projekty, które chciałbym w tym momencie zacząć realizować ale wolałbym o nich napisać już jak się wstępnie z kimś umówię na współpracę. Zasady formalne i finansowe współpracy są do ustalenia. Najbardziej uczciwy i bezpieczny dla obu stron wydaje mi się model rozliczeń za godziny pracy poświęcone danemu projektowi z ewentualnym wcześniejszym ustaleniem przypuszczalnego całkowitego czasu potrzebnego na realizację. Możliwe jest też ustalanie z góry wartości zlecenia oraz model z udziałem zleceniobiorcy w zyskach ze sprzedaży rozwiązania.
    Bardzo proszę o kontakt mailowy na adres: zarowkowe(_at_)gmail.com
    Pozdrawiam,
    Piotr Mroziński
    www.alled.pl
    www.zarowkowe.pl
REKLAMA