Mój problem polega na tym, że w świeżo wydanej grze na Steam, Where Winds Meet, niezależnie od ustawień graficznych obiekty takie jak beczki, skrzynki itd. pojawiają się dopiero, gdy dość blisko się podejdzie. Mega mnie to irytuje, że pomimo tego mam lepszą konfigurację od znajomych — u nich ten problem nie występuje. Mega mnie to frustruje. Moja konfiguracja to Ryzen 5 5600G, RTX 5060 8 GB i 32 GB RAMu, 3200 MHz. Wszystko już aktualizowałem: sterowniki, spójność plików, ustawiłem priorytet w systemie na tę aplikację i nic, a przykładowo jeden z znajomych ma 1070 Ti i Ryzen 5 2600. Ja już naprawdę nie mam pomysłu...
AI: Na jakim dysku masz zainstalowaną grę – SSD czy HDD?
SSD
AI: Jak dokładnie masz ustawione opcje graficzne w grze, szczególnie te związane z LOD albo dystansem rysowania?
Na wszystkich opcjach jest tak samo, czyli bardzo mały zasięg rysowania, ale tylko przedmiotów — trawa jest git
AI: Na jakim dysku masz zainstalowaną grę – SSD czy HDD?
SSD
AI: Jak dokładnie masz ustawione opcje graficzne w grze, szczególnie te związane z LOD albo dystansem rysowania?
Na wszystkich opcjach jest tak samo, czyli bardzo mały zasięg rysowania, ale tylko przedmiotów — trawa jest git