Dzień dobry, mam kocioł Unical KON B28 z którym mam ciągłe problemy, mam ten piec 5 lat, wielokrotnie był wymieniany transformator zapłonu, po ostatniej wymianie niestety piec nie działa i jest błąd E004, co można z tym zrobić, aby w końcu piec działał
AI: Czy po wymianie transformatora zapłonu były sprawdzane lub wymieniane inne elementy, takie jak elektroda zapłonowa, przewody, sterownik lub inne podzespoły?
Sprawdzane są inne elementy
AI: Czy po włączeniu pieca pojawiają się jakieś oznaki próby uruchomienia, np. słychać pracę wentylatora, iskrę, zapach gazu, czy od razu pojawia się błąd E004?
Błąd jest od razu
AI: Czy po wymianie transformatora zapłonu były sprawdzane lub wymieniane inne elementy, takie jak elektroda zapłonowa, przewody, sterownik lub inne podzespoły?
Sprawdzane są inne elementy
AI: Czy po włączeniu pieca pojawiają się jakieś oznaki próby uruchomienia, np. słychać pracę wentylatora, iskrę, zapach gazu, czy od razu pojawia się błąd E004?
Błąd jest od razu
Moderowany przez ArturAVS:Duplikat;Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
3.1.12. Publikowanie tych samych lub bardzo podobnych informacji w wielu działach forum.