logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.S – identyfikacja połamanej części, gdzie ją kupić?

RC_Prog 08 Gru 2025 16:24 297 4
REKLAMA
  • #1 21774972
    RC_Prog
    Poziom 7  
    Mam problem z ekspresem De'Longhi Dinamica Plus. Połamała mi się pewna część. Prawdopodobnie przyczyną była albo źle nasmarowany zaparzacz, albo źle skręcony. Co to jest za część i gdzie powinna się znajdować — chciałbym dokupić.
    Załączam zdjęcia.
    Złamany plastikowy element z metalową sprężyną, leżący na drewnianym blacie Złamana plastikowa część z metalową sprężyną obok ekspresu De'Longhi Dinamica Plus
  • REKLAMA
  • #2 21774992
    madamsz1
    Poziom 42  
    Ocena: 1697
    Nie wiele to mówi: De'longhi dinamica plus podaj numer z naklejki. A jak to jest część zaparzacza to raczej trzeba kupić cały i po numerze urządzenia.
    Np tu:
    www.north.pl
  • REKLAMA
  • #3 21775009
    RC_Prog
    Poziom 7  
    Raczej to nie jest część zaparzacza. Wydaje mi się, że to coś w środku, po prawej stronie, na tej czarnej ściance. Wydaje się, że to część z tego obszaru zaznaczonego na czerwono.

Tabliczka znamionowa ekspresu do kawy De'Longhi ECAM370.95.S z danymi technicznymi Wnętrze automatycznego ekspresu do kawy z zaznaczonym obszarem na czarnej ściance
  • REKLAMA
  • #4 21775021
    madamsz1
    Poziom 42  
    Ocena: 1697
    Zobacz czy to nie przypadkiem dźwignia zaparzacza.
    Link

Zdjęcie z forum:
    Zbliżenie na wewnętrzny mechanizm ekspresu do kawy DeLonghi z widocznym elementem plastikowym Wnętrze ekspresu z widoczną jednostką zaparzającą i zaznaczonym elementem
  • #5 21775029
    RC_Prog
    Poziom 7  
    Tak wydaje się że to jest to
REKLAMA