Cześć, przepraszam, że zawracam tutaj głowę, ale jest to moje ostateczne sprawdzenie jakości konkretnej marki i modelu skuterów.
Motus Scooty NeoLite 8.5. Jest to najbardziej znany polski skuter, jaki udało mi się sprawdzić w internecie.
Próbuję wszystkich kanałów, żeby w ogóle móc z kimś porozmawiać.
Ma najkrótszą i niekompletną instrukcję, jaką kiedykolwiek widziałem na temat produktu.
https://manualmachine.com/motus/scootyneolite19km250w85/28401291-user-guide/
Dlaczego nie ma nawet arkusza danych kodów błędów, dlaczego nie ma nawet większego miejsca na kombinacje przycisków.
Cóż, to powiedziawszy, po 3 tygodniach użytkowania błąd E11 wyskakuje, brzęczy skuter i blokuje go.
Czy ktoś wiedział o tej sprawie? Dzięki.
AI: Czy możesz dać nam znać, czy próbowałeś już naprawić lub rozwiązać błąd E11, na przykład zrestartować skuter, sprawdzić połączenia lub cokolwiek innego?
Brak poprawek przed poznaniem kodów błędów.
AI: Kiedy dokładnie pojawia się błąd E11 - czy dzieje się to podczas jazdy, po włączeniu skutera, po naładowaniu lub w innym momencie?
Po normalnym dniu użytkowania, dzień później pokazuje ten błąd po włączeniu.
Motus Scooty NeoLite 8.5. Jest to najbardziej znany polski skuter, jaki udało mi się sprawdzić w internecie.
Próbuję wszystkich kanałów, żeby w ogóle móc z kimś porozmawiać.
Ma najkrótszą i niekompletną instrukcję, jaką kiedykolwiek widziałem na temat produktu.
https://manualmachine.com/motus/scootyneolite19km250w85/28401291-user-guide/
Dlaczego nie ma nawet arkusza danych kodów błędów, dlaczego nie ma nawet większego miejsca na kombinacje przycisków.
Cóż, to powiedziawszy, po 3 tygodniach użytkowania błąd E11 wyskakuje, brzęczy skuter i blokuje go.
Czy ktoś wiedział o tej sprawie? Dzięki.
AI: Czy możesz dać nam znać, czy próbowałeś już naprawić lub rozwiązać błąd E11, na przykład zrestartować skuter, sprawdzić połączenia lub cokolwiek innego?
Brak poprawek przed poznaniem kodów błędów.
AI: Kiedy dokładnie pojawia się błąd E11 - czy dzieje się to podczas jazdy, po włączeniu skutera, po naładowaniu lub w innym momencie?
Po normalnym dniu użytkowania, dzień później pokazuje ten błąd po włączeniu.