logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać zakładki po usunięciu profilu w Mozilla Firefox?

Ziemniakk 23 Gru 2005 15:40 1084 2
REKLAMA
  • #1 2109505
    Ziemniakk
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Witajcie jestem w klopocie, a mianowicie wyszedlem do miasta i przyszedlem, a tu nagle, patrze i cos mi wyskoczylo w Mozilli, gdy chcialem uruchomic przegladarke, a bylem wsciekly bo komp caly czas chodzil, sciagalem cos, i sie okazalo ze siostra sziedziala, i mialem juz cisnienie, patrze na okienko, chodzilo w nich o zmiane profili, dalem uzyj tego profilo co byl, cos wyszkoczylo juz nie pamietam co, bo bylem strasznie wsciekly, ale chodzilo ze sie nie da uzyc tego profilu, dalem przez przypadek chyba skasuj, teraz dziala ale nie mam nic ani chasel itp. I czy da sie odzyskac te zakladki, itp. Prosze o pomoc.

Ps. Bylem tak wsciekly na siostre, ze nie czytalem tego co robie.
  • REKLAMA
  • #2 2111564
    Prodig
    Poziom 20  
    Ocena: 14
    Witam!

Jeżeli masz XP to sprawdź czy na dysku C w katalogu "Documents and Settings\TWOJA NAZWA PROFILU POD XP\Dane aplikacji\Mozilla\Profiles\DEFAULT" istnieją katalogi. Jeżeli tak napisz jakie i ile.
  • #3 2111960
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2241
    Masz zmienioiny profil przenieś te zakładki ze swojego profilu do default albo u mnie jest taki układ C:\Documents and Settings\Admin\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\wov2rvhx.default\bookmarkbackups
    tam przeglądarka robi kopie zakładek przenieś te z ostatnią datą o katalog wyżej i po sprawie
REKLAMA