logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Electrolux LI-35 – migająca pomarańczowa lampka po wymianie baterii, odkurzacz nie działa

patrykmadrzejewskitc 30 Gru 2025 21:43 183 2
  • #1 21794207
    patrykmadrzejewskitc
    Poziom 2  
    Wymieniałem ostatnio baterie w moim Electroluxie LI-35 i nie działa - miga pomarańczowa lampka
    Zbliżenie na odkurzacz ręczny Electrolux z migającą pomarańczową diodą LED

AI: Jakie dokładnie baterie włożyłeś do odkurzacza (typ, marka, czy są nowe i oryginalne)?
    18650 Samsung
    AI: Czy pomarańczowa lampka miga w jakiś konkretny sposób (np. ile razy, czy jest jakaś sekwencja) i czy pojawiają się inne objawy, np. dźwięki albo próba uruchomienia?
    Cały czas.
  • #2 21794393
    modziul
    Poziom 33  
    Ocena: 449
    Zostaw go podłączonego do ładowania. Jak pierwszy raz wymieniałem akumulatory w takim odkurzaczu to tak sobie migał jakieś 20-30 minut zanim zaczął się ładować. Mam nadzieję że wszystkie akumulatory miały bardzo zbliżone napięcie i przewód + przylutowałeś jako ostatni.
  • #3 21794734
    patrykmadrzejewskitc
    Poziom 2  
    Dobra, działa. Pomyliłem bieguny w jednym akumulatorze, zmieniłem i działa, ale silnik jakoś strasznie głośno chodzi

Dodano po 4 [minuty]:

>>21794393 A i tak każda bateria miała około 3,5 V, tylko nie wiem czy plusa jako ostatni go przylutowałem

Dodano po 1 [minuty]:

Ale mierzyłem i na wyjściu plus i minus jest napięcie 17,5 V
REKLAMA