Dzień dobry, chciałbym zbudować symulator do ETS2. Kupiłem licznik od BMW X5 E70, stacyjkę z kluczykami, manetki kierunkowskazów, wycieraczek i tempomatu. Kupiłem wybierak, a na razie jeszcze nie przyjdzie, ale chciałbym zacząć to jakoś podłączyć i kupiłem takie płytki: płytkę białą 800 pól, Arduino Nano USB-C, 3x moduł CAN-Bus na MCP2515, CAN TJA1050, Arduino, 2x przetwornice 3 A, 3-35 V na 1,5-30 V step-down, moduł przekaźnika jednokanałowy 5 V, AVR, 10 A, zgodny z Arduino, kable żeńsko-męskie, męsko-męskie, żeńskie-żeńskie, rezystor 120 Ω, 0,25 W.
Zasilacz 12 V, 5 A i adapter DC do zasilacza, żeby włożyć te kable z płytki i połączyć to do zasilacza z Arduino. Proszę o pomoc, żeby to podłączyć, bo się na tym nie znam, a chciałbym, żeby to działało w grze ETS2 Euro Truck Simulator 2. W stacyjce slot na kluczyk ma 14 pinów, przycisk start-stop ma 10. Wyślę zdjęcia też tych manetek i stacyjkę, i proszę o pomoc, jak to zrobić
Zasilacz 12 V, 5 A i adapter DC do zasilacza, żeby włożyć te kable z płytki i połączyć to do zasilacza z Arduino. Proszę o pomoc, żeby to podłączyć, bo się na tym nie znam, a chciałbym, żeby to działało w grze ETS2 Euro Truck Simulator 2. W stacyjce slot na kluczyk ma 14 pinów, przycisk start-stop ma 10. Wyślę zdjęcia też tych manetek i stacyjkę, i proszę o pomoc, jak to zrobić