Cześć, mam nietypowy problem z moim l65 (d280n) i niby typowy z rozwalającą się pamięcią eMMC, jednak u mnie jest nieco dziwnie, bo mój l65 po podłączeniu czasami reaguje, że nie ma baterii, a po włożeniu przestaje wyświetlać - cisza, ale jest wykrywany jako QHSUSB_BULK pod komputerem. To chyba nie jest uszkodzona eMMC, skoro reaguje na niewłożoną baterię, a to bootloader może być przyczyną. Nawet czasem wyświetli 0% i się niby ładuje, ale tak naprawdę gaśnie i dalej potem qhsusb_bulk pod kompem. Myślicie, że da się go uratować? Jakimś programem coś?
AI: Próbowałeś już jakichś programów do flashowania albo wgrywania softu (np. LG Flash Tool, KDZ, czy coś podobnego)? Udało się wejść w tryb download albo recovery, czy telefon reaguje tylko jako qhsusb_bulk?
Próbowałem, ale nie wykrywa go w LG Flash Tool, a w tryb jakikolwiek nie da się wejść.
AI: Czy komputer wykrywa telefon jako QHSUSB_BULK zawsze, czy tylko w określonych sytuacjach (np. z baterią, bez baterii, przytrzymując jakieś przyciski)? Możesz opisać dokładnie, co robisz i jaka jest reakcja?
Nie wiem, jak to opisać
AI: Próbowałeś już jakichś programów do flashowania albo wgrywania softu (np. LG Flash Tool, KDZ, czy coś podobnego)? Udało się wejść w tryb download albo recovery, czy telefon reaguje tylko jako qhsusb_bulk?
Próbowałem, ale nie wykrywa go w LG Flash Tool, a w tryb jakikolwiek nie da się wejść.
AI: Czy komputer wykrywa telefon jako QHSUSB_BULK zawsze, czy tylko w określonych sytuacjach (np. z baterią, bez baterii, przytrzymując jakieś przyciski)? Możesz opisać dokładnie, co robisz i jaka jest reakcja?
Nie wiem, jak to opisać