logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Podciśnieniowy separator podgrzewacz LCD 8,5' TBK-978

zrobtosam.exe 10 Sty 2026 14:20 273 0
REKLAMA
  • #1 21804656
    zrobtosam.exe
    Poziom 17  
    Ocena: 37
    Sprzedam niewiele używany widoczny na zdjęciach podciśnieniowy separator podgrzewacz LCD 8,5' - został zakupiony wraz z zestawem wyświetlaczy oraz innych akcesoriów widocznych na zdjęciu, m.in:

2x lampa UV

szybki do telefonów samsung

2 x tubka kleju UV

ramki do "pozycjonowania LCD

folie do klejenia szybki

Zestaw zakupiony kilka lat temu z zamysłem do hobbystycznej a później dorywczej naprawy LCD. Niestety sprzęt przeleżał w pudełku kilka lat z braku czasu i w najbliższym czasie nie zanosi się na to żeby coś się zmieniło z tego względu też jest sprzedawany.

Jeśli chodzi o sam podgrzewacz z separatorem to sprzęt w 100% sprawny, jak widać wizualnie jak nowy. Specyfikację można znaleść na stornie multicomu bądź też innych. Wyświetlacze co prawda są do starszych modeli smartfonów ale wydaje mi się że dobra opcja żeby się nauczyć gdyź wbrew pozorom nie jest to takie proste. W zestawie też jeden wyświetlacz po regeneracji i teście - był z zestawem tak więc przekazuje dalej.

Jeśli chodzi o same wyświetlacze to są to oryginalne wyświetlacze z ramkami i bez do takich modeli jak: iphone 4, 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6+, 6s+, 7, 7+, samsung s3, s4, s6, s6 edge, s3 mini s7 edge, j5, a300, note 1, 2, 3sony z1, z2, z3, z3 compact, XA, XA1, Z5, z5 comapct, motorola g2, g3, g4 plus, HTC - tutaj te modele są nie opisane to nie wiem nawet do których, huawei p8 lite, p9 lite, p10 lite, honor 7, kilka modeli lumia. Do wyżej wymienionych modeli jest z reguły po kilka lub kilkanaście sztuk, niektkóre mają tylko pęknięcie w formie kreski na wyświetlaczu, jest też kilkanaście takich które mają całą szybkę ale uszkodzony wyświetlacz. Ogólnie wszystkich wyświetlaczy będzie ponad 100szt.

Jest też parę sztuk do ipadów 10 calowych.

Cena jak mnie interesuje za cały zestaw to 250zł

Preferowany odbiór osobisty ze względu na ilość - wysyłka możliwa, udało mi się znaleźć na tyle duże pudło żeby to wszystko bezpiecznie spakować.

Koszt wysyłki kurierem od 30zł - zestaw jest wystawiony na lokalnym serwisie aukcyjnym.

https://allegrolokalnie.pl/oferta/podcisnieniowy-separator-podgrzewacz-lcd-85-tbk978

Jeśli mas jakieś pytania zapraszam do kontaktu.

Separator podciśnieniowy TBK-978 z wyświetlaczem i podgrzewaczem LCD
    Widok dwóch lamp UV używanych w naprawach LCD, leżących na kartonie
    Zestaw do naprawy LCD: separator, wyświetlacze, kleje, ramki i lampy UV
    Zestaw do naprawy LCD z podgrzewaczem, ekranem Samsunga i akcesoriami
    Podgrzewacz TBK-978 z akcesoriami do naprawy LCD i szybki do telefonów
    Separator podciśnieniowy TBK-978 z zestawem akcesoriów do naprawy LCD
    Wyświetlacze Samsung i części do naprawy ekranów rozłożone na kartonie
    Moduł LCD z ramką na tle opakowania Samsung i ekranu Huawei
    Różne ekrany i części do smartfonów ułożone na kartonie
    Stosy zapakowanych ekranów LCD i dwa większe elementy owinięte folią bąbelkową
    Stosy opakowań z oznaczeniami LCD i ekranami dotykowymi leżące na podłodze obok krzesła biurowego
  • REKLAMA
REKLAMA