logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sagem myX6-2 - Skąd pobrać darmowe gry Java i jak zmienić motywy?

Tusiek19 23 Gru 2005 20:56 1870 3
REKLAMA
  • #1 2110447
    Tusiek19
    Poziom 12  
    mam pytanie odnoście telfonu sagem myX6-2, wiem ze jak narazie wgrywanie javy do tego telefonu poprzez irda lub blue jest nie mozliwe jedynie pozostaje wap, znacie moze jakies strony wapowskie badz zwykle gdzie mozna sciagnac gry przeznaczone na ten model za darmo??2 pytanie to czy da sie jakos odblokowac mozliwosc zmiany motywow w tym telefonie ktore zostaly zablokowane poprzez laskawosc orange:/??To tyle dziekuje za odpowiedzi i zycze wesolych swiat...:)
  • REKLAMA
  • #2 2142989
    t9radek
    Poziom 11  
    WITAM!!!
    A ja mam pytano odnośnie tego SAGEM'a.
    Ile czasu wytrzymuje wam bateria, w różnych sytuacjach?
    Bo mi się wydaje że z moją jest coś nie tak. Od pełnego naładowania do rozładowania i wyłączenia to mija od 4 godz. (czyli robie zdjęcia i ogólnie sie bawie min) do 3 dni (tylko leży włączony). Takie coś mam od czasu jak go kupiłem.
  • REKLAMA
  • #3 2302897
    kwiatos83
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    jesli chodzi o baterie to uwazam ze jest to normalne.przeciez jak sie bawisz telefonem to normalne ze bedzie potrzebowal wiecej mocy niz mialby byc tylko w stanie czuwania.
  • #4 2688253
    PiotreXxX
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    www.waper.org

Co do baterii to producent przegioł z pojemnośćią (jest ona za mała !!):cry:

W moim starym Samsungu R200-S bateria miałą pojemność 900 mAh
    A z tego co podaje producent orginalna ma 760 w myX6-2

To moim zdaniem przegięcie !
    Ten telefonik potrzebuje wiecej mocy niż jakaś nokia 3310i z kolorowym wyświetlaczem. Aaa i właśnie czy ktoś wie czy są dostępne jakieś WIĘĘĘĘKSZE baterie do tego modelu (tak min 1000 )
REKLAMA