logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] KIA Venga 2013 – zablokowane po rozładowaniu akumulatora, komunikat SECURITY CODE Set Locked

carmaxautohandel 09 Lut 2026 13:38 303 2
REKLAMA
  • #1 21833762
    carmaxautohandel
    Poziom 1  
    Witam. Mam problem z radiem w KIA VENGA 2013 r. Rozładował się akumulator i radio się zakodowało, a dodatkowo jest jeszcze napis SECURITY CODE / Set Locked - nie mam możliwości nic zrobić. Czy jest ktoś, kto pomoże ogarnąć temat...? Dorzucam zdjęcie z numerami seryjnymi z radia.
    AI: Czy próbowałeś już wpisywać kod zabezpieczający do radia? Jeśli tak, ile razy i co się wtedy działo?
    Nie wpisywałem kodu, bo go nie mam.
    AI: Masz może oryginalny kod do radia (np. w dokumentach auta), czy go brakuje?
    Nie mam oryginalnego kodu do radia.
    Załączniki:
    • [Zlecę] KIA Venga 2013 – zablokowane po rozładowaniu akumulatora, komunikat SECURITY CODE Set Locked IMG-20260209-WA0000.jpg (310.75 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 21833771
    JayRo
    Poziom 39  
    Ocena: 954
    Na możliwość wpisania kodu, trzeba poczekać godzinę na włączonym zapłonie. Kod można odczytać z pamięci eeprom 24c64 radia.
  • #3 21833823
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1401
    9. W działach serwisowych forum niedozwolone jest zadawanie pytań o wyliczenie kodu z konkretnego numeru seryjnego - są one bezwartościowe dla innych użytkowników. Takie pytanie - zlecenie można założyć w dziale "Radia Samochodowe Bazar". ([Zlecę] rozkodowanie ...)

Przeniosłem jako ogłoszenie, zlecenie. Jeśli nie chcesz zamieszczać ogłoszenia, usuń swój post.
REKLAMA