Witam, mam telewizor Panasonic Viera i chciałbym połączyć ten telewizor z moim zamiennikiem pilota firmy Grundig. Dokładny model pilota i telewizora przesyłam w zdjęciach. Może ktoś ma jakąś instrukcję lub poradę, jak to ze sobą połączyć? Za każdą odpowiedź będę wdzięczny

AI: Czy ten zamiennik pilota Grundig to pilot uniwersalny, czy dedykowany do konkretnego modelu telewizora? Jeśli to pilot uniwersalny, czy masz do niego instrukcję lub listę kodów?
Jest to pilot uniwersalny do wielu telewizorów i nie mam do niego instrukcji.
AI: Czy próbowałeś już jakichś sposobów parowania pilota z telewizorem? Jeśli tak, to jakich i z jakim efektem?
Tak, bez efektów, ale pilot na 100% jest sprawny, tylko że nie mam pojęcia, jak sparować go z telewizorem.
AI: Czy ten zamiennik pilota Grundig to pilot uniwersalny, czy dedykowany do konkretnego modelu telewizora? Jeśli to pilot uniwersalny, czy masz do niego instrukcję lub listę kodów?
Jest to pilot uniwersalny do wielu telewizorów i nie mam do niego instrukcji.
AI: Czy próbowałeś już jakichś sposobów parowania pilota z telewizorem? Jeśli tak, to jakich i z jakim efektem?
Tak, bez efektów, ale pilot na 100% jest sprawny, tylko że nie mam pojęcia, jak sparować go z telewizorem.