logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Xiaomi 13T Pro – brak aktualizacji HyperOS 3.0.3.0.WMLEUXM czy ktos z Was dostal ?

boygeorge 12 Lut 2026 10:41 2208 8
REKLAMA
  • #1 21836539
    boygeorge
    Poziom 12  
    Ocena: 16
    Witam,
    czy dostal ktos z Was na Xiaomi 13t Pro update Europe HyperOS 3.0.3.0.WMLEUXM ??
    U mnie na dwoch telefonach wisi na HyperOS 2.0.210.0.VMLEUXM (na 1 region Niemcy a na drugim Szwajcaria... zmiany regionow nic nie daje , a reczny update paczki wywala blad ``nie mozna flashowac tej pamieci Rom``
    Metoda podmiany paczki i nadpisanie nie dziala (nadpisanie paczki wyrzuca blad ``za dluga nazwa...``czy jakos tak
    Pytam bo widze na forum Xiaomi Community wielu ludzi postuje, ze pare dni temu otrzymalo na 13t pro HyperOS3 3.0.3.0.WMLEUXM (region Niemcy)

Ekran informacji o Xiaomi HyperOS 2.0.210.0 na Xiaomi 13T Pro z danymi wersji i pamięci
    Zrzut ekranu aktualizacji Xiaomi HyperOS z wersją 2.0.210.0.VMLEUXM i komunikatem o braku aktualizacji

dziwi mnie dlaczego nie wyszukuje updeta HyperOS 2.0.211.0.VMLEUXM
  • REKLAMA
  • #2 21837708
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 21842420
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 754
    Albi nie będzie po prostu dla tego telefonu. Xiaomi napisalo do kiedy wszystkie modele powinny się zaktualizować. Cierpliwość.
  • REKLAMA
  • #4 21871348
    boygeorge
    Poziom 12  
    Termin Rollout hyperos 3 dla 13t pro jest grudzień oraz marzec. Mamy koniec marca i dalej nic. Codziennie zmieniam na różne regiony i cisza... Czy wogole ktoś z Was go już dostal na 13t pro?
  • #5 21872128
    winmap
    Poziom 38  
    Jak jest na liście oficjalnej to będzie. Nie musi to być marzec. Może być dużo później, zwłaszcza na Polskim regionie.. Najszybciej będzie na Szwajcaria. Jeżeli jest na liście to pozostaje Ci czekać. A tak z ciekawości zajrzałem na szybko na listę i twój model jest jako kwalifikujący się do aktualizacji. Nie że dostanie napewno. Na stronie xiaomi wgl nie ma 13t. Coś. Różnie wszędzie podają. Czekaj.
  • #6 21872665
    boygeorge
    Poziom 12  
    Zrzut strony „Europe HyperOS 3.0.4.0.WMLEUXM” z sekcjami Recovery ROM i Fastboot ROM dla Xiaomi 13T Pro

Przeciez jest wersja HyperOS 3.0.4.0.WMLEUXM od 12 lutego na EU region na 13t Pro i dalej nic .

Dziwne, ze na innach forach ludzie postuja ,ze dostali juz na 13t Pro , nawet screenami udowadniaja ( region niemcy, hiszpania , dania )
    Nie rozumiem tego ...
  • #7 21874221
    winmap
    Poziom 38  
    Ja na oficjalnych nie widziałem na 13t pro. Wszędzie różnie podają, a ludzie mogą głupoty pisać.. pozostaje Ci czekać 👍
  • REKLAMA
  • #8 21874298
    boygeorge
    Poziom 12  
    mozesz mi podeslac linka gdzie znajde oficjalna liste
  • #9 21875302
    boygeorge
    Poziom 12  
    Prawdopodobnie znalazłem problem dlaczego niektórzy nie dostali Update na HyperOS3 w porównaniu z innymi którzy dostali do miesiąc temu już.
    Na początku myslalem, ze mając wersje HyperOS 2.0.210.0.VMLEUXM (gdzie EU to europejski ROM i XM czysty bez Brandu)
    Dlatego dziwilo mnie dlaczego nie mam już HyperOS 3.0.3.0.WMLEUXM gdy inni od dawna go dostali w obiecanym terminie Rollout.
    Mimo , ze mam wersje VMLEUXM mój telefon jest Brandowany.
    Dziwilo mnie propozycje insatalcji Appek Vodafone po twardym resecie.
    Wpisujac komendę: *#*#26822277437#*#* wyskakuje mi OPERATOR CHANNEL: VF (czyli niemiecki operator Vodafone)
    Gdy wyskoczy OPERATOR CHANNEL: XM lub pusta linijka to znaczy ze telefon jest naprawdę bez Brandu.
    Stad opóźnione update względem innych co maja fony bez brandu.
    Pozostaje czekać lub następnym razem kupic bezpośrednio w sklepie.
    Faktycznie mój telefon był brany w DE Vadafone za przedluzenie umowy. Ludzie pisza ,ze telefonów juy nie branduja a tu zonk. Mylna wersja VMLEUXM gdzie i tak operator integruje w oprogramowanie.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiadający Xiaomi 13T Pro zgłasza brak aktualizacji do HyperOS 3.0.3.0.WMLEUXM na dwóch urządzeniach z różnymi regionami (Niemcy, Szwajcaria). Próby ręcznej instalacji kończą się błędami typu „nie można flashować tej pamięci Rom” oraz „za długa nazwa” przy nadpisywaniu paczki. Inni użytkownicy sugerują cierpliwość, wskazując, że aktualizacja może być opóźniona lub nieudostępniona jeszcze dla tego modelu, mimo że oficjalne listy kwalifikujących się urządzeń zawierają Xiaomi 13T Pro. Wskazano, że rollout HyperOS 3 dla tego modelu planowany jest na grudzień i marzec, jednak pod koniec marca aktualizacja nadal nie jest dostępna. Najszybszy dostęp do aktualizacji może być na regionie Szwajcaria. Pojawiły się też informacje o wersji HyperOS 3.0.4.0.WMLEUXM dostępnej od lutego na region EU, lecz użytkownik jej nie otrzymał. Wątpliwości budzi rozbieżność między oficjalnymi listami a doniesieniami z innych forów, gdzie użytkownicy twierdzą, że już otrzymali aktualizację na różne regiony (Niemcy, Hiszpania, Dania). Brak oficjalnej, jednoznacznej listy dostępności aktualizacji utrudnia weryfikację statusu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA