logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zwiększyć pamięć na gry w Nokia 6230i?

zieleniak 25 Gru 2005 16:38 1182 5
REKLAMA
  • #1 2114130
    zieleniak
    Poziom 2  
    jak wgrac wiecej gier do telefonu albo powiekszyc katalog gdzie sie wgrywa bo tam jest tylko 1 mb miejsca
  • REKLAMA
  • #2 2114311
    filip1331
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    No więc tak...
    Aby wgrywać gry i takie tam jak tapety potrzebujesz IRDA do PC... Możesz kupić na allegro za 20 zł. Do synchronizacji służy program Nokia PC Suite! Jeżeli chcesz mogę zapodac później linka! :)
    A co do powiększenia pamięci to nie wiem... Nie potrzebuje więcej więc po co mi?? :)
    Jeżeli chcesz to wal tu wszystkie pytania, bo mam ten telefon i sporo już kombinowałem z nim
  • REKLAMA
  • #3 2121677
    phonex
    Poziom 18  
    Ocena: 30
    pousuwaj sobie niepotrzebne zdjecia, pliki muzyczne a bedziesz mial wiecej miejsca (a masz karte pamieci?)
  • REKLAMA
  • #4 2122066
    kszysek
    Poziom 18  
    phonex napisał:
    pousuwaj sobie niepotrzebne zdjecia, pliki muzyczne a bedziesz mial wiecej miejsca (a masz karte pamieci?)

To jest mozliwe aby na karcie pamięci zainstalować jakies gry? zdradzisz w jaki sposob to zrobic ??. A jaki jest zwiazek miedzy ilością zdjęć czy muzyki a miejscem na zainstalowanie aplikacji. ?? ta nokia na zadeklarowana ilosc na gry i aplikacje i w zaden sposob nie da sie tego zmienic. jedyna metoda to powywalac wszystkie aplikacje i gry jakie sa oryginalnie i w ich miejsca instalowac gry. W sumie zmieściesz nawet 25 gier.
  • REKLAMA
  • #5 2122256
    phonex
    Poziom 18  
    Ocena: 30
    a nie ma czasami pamieci przyznawanej dynamicznie tzn w zaleznosci od potrzeb:?:
  • #6 2122275
    kszysek
    Poziom 18  
    phonex napisał:
    a nie ma czasami pamieci przyznawanej dynamicznie tzn w zaleznosci od potrzeb:?:

No nie jest tak wlasnie, sadze ze dlatego ze telefon tej klasy nie sluzy do grania, w koncu to kontynualcja niesmiertelnej 6310i. ;-)
REKLAMA