logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JCB36N2 w biurku elektrycznym - gdzie zlecić naprawę sterownika?

l.zurek 24 Mar 2026 11:56 123 2
REKLAMA
  • #1 21869340
    l.zurek
    Poziom 3  
    Cześć,
    Mam biurko elektryczne, podnoszone za pomocą dwóch siłowników podpiętych do sterownika JCB36N2. Niestety sterownik przestał działać. Podmieniłem sterownik z innego biurka i wszystkie inne komponenty działają. Niestety nie znalazłem nowego takiego sterownika. Czy orientuje się ktoś, gdzie mógłbym próbować się kontaktować w celu naprawy tego elementu? Samemu się za to raczej nie zabiorę, bo przekracza to moje umiejętności. Oddawałem ten sterownik do znajomego, który naprawia sprzęt AGD, ale się poddał. Będę wdzięczny za pomoc.
    Pozdrawiam
    Czarny sterownik do biurka elektrycznego, prostokątna obudowa z gniazdami na krótszym boku

AI: Jaka jest marka i model samego biurka albo producent tego sterownika (jeśli jest coś więcej na tabliczce niż JCB36N2)?
    jiecang
    AI: Z jakiej jesteś miejscowości / okolic? Bez tego ciężko będzie polecić konkretny serwis do naprawy takiego sterownika.
    Warszawa
  • REKLAMA
  • #2 21869351
    tolo
    Poziom 35  
    Ocena: 1173
    Pokaż zdjęcia płytki tego sterownika czy nie jest "przekopana".
  • #3 21869355
    l.zurek
    Poziom 3  
    >>21869351 Chwilowo nie mam go u siebie, bo znajomy ma mi go oddać, ale z tego, co mi powiedział, to wizualnie nic tam nie widać. Wszystkie elementy wyglądają OK. Jak tylko otrzymam z powrotem sterownik, to wrzucę zdjęcie.
REKLAMA