logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy EASY-SOFT 6 Pro Demo obsługuje komunikację z EASY 719-DC-RC?

Łokasz 26 Gru 2005 10:18 8930 6
REKLAMA
  • #1 2115763
    Łokasz
    Poziom 16  
    Ocena: 43
    Witam.Czy ktoś sie orirntuje czy w wersji demo oprogramowania EASY-SOFT 6 Pro Demo można wysyłać z PC do sterownika i ściągać ze sterownika do PC programy? W mojej wersji oprogramowania menu komunikacji nie jest aktywne. Zastanawiam sie, czy przyczyna jest wersja demo oprogramowania, czy inny błąd. Ewentualnie prosze o informacje gdzie można nabyć pełną wersje oprogramowania. Moj sterownik to EASY 719-DC-RC, kabelek EASY-PC-CAB, oprogramowanie EASY-SOFT 6 Pro Demo. Za wszelkie informacje serdecznie dziekuje. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2118523
    KAPAS
    Poziom 17  
    Ocena: 10
    Wszystkie te rzeczy możesz kupić poprzez prawdopodobie najbliższe Tobie biuro regionalne :
    KATOWICE
    40-203 Katowice
    ul. Roździeńskiego 188b
    tel. (0-32) 258 02 90
    tel. (0-32) 258 02 98,99
    fax (0-32) 258 01 98
    e-mail: katowice(_at_)moeller.pl

Oni skierują Cię do właściwego dystrybutora.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2119554
    Raaf
    Poziom 22  
    Ocena: 77
    w wersji demo nie ma transmisji PC-EASY i w drugą stronę też - to jedyne ograniczenie jak pamiętam.
    oprogramowanie pro kosztuje katalogowo 371 netto. :!:
    widziałem (i skorzystałem :D )z promocji kupując właśnie EASY 719-DC-RC
    kabelek(160zł),podręcznik, zasilacz i ESPro jest gratis - było to ok.700zł
    nie wiem czy promocja trwa( www.moeller.pl ).
    oprogramowanie 6.1 PRO jest do wszystkich Easy i MFD.
    Jeśli rozmowy z przedstawicielami handlowymi Moeller nie przyniosą rezultau (pierwszą płytkęPRO dostałem odnich ;) )to poszukaj naE-mule, widziałem że jest.
  • REKLAMA
  • #4 2135361
    tomaszdjt
    Poziom 20  
    Ocena: 55
    witam mam 6.1 pl moge udostępnić gg 2719270
  • #5 2137716
    zaspany
    Poziom 12  
    Ocena: 27
    A przypadkiem easy-soft 6.10 pro nie jest za free?
    Napisałem do nich email i dostałem za free płytke.
    Napisane jest na niej pro i jest czekam na kabel takze nie wiem jak z transmisja.
  • REKLAMA
  • #6 2138288
    tomaszdjt
    Poziom 20  
    Ocena: 55
    byc może też dostałem za darmo
  • #7 2259613
    Łokasz
    Poziom 16  
    Ocena: 43
    Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Zakupiłem zestaw w promocji i okazało się, że też przysługuje mi gratisowo płyta z oprogramowaniem. Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ Wersja demo oprogramowania EASY-SOFT 6 Pro nie umożliwia transmisji danych między PC a sterownikiem EASY 719-DC-RC, co jest głównym ograniczeniem tej wersji. Pełna wersja oprogramowania EASY-SOFT 6 Pro kosztuje około 371 zł netto, jednak często dostępne są promocje, w których przy zakupie sterownika EASY 719-DC-RC wraz z kablem EASY-PC-CAB, podręcznikiem i zasilaczem oprogramowanie Pro jest dołączane gratis. Oprogramowanie EASY-SOFT 6.1 Pro jest kompatybilne ze wszystkimi sterownikami serii Easy i MFD. Zakupu pełnej wersji oprogramowania oraz akcesoriów można dokonać poprzez regionalne biura dystrybucyjne firmy Moeller. Niektóre osoby otrzymały wersję Pro oprogramowania za darmo na podstawie kontaktu z producentem. Po zakupie zestawu promocyjnego problem z komunikacją został rozwiązany.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA