logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Audi A4 Concert Grundig AUZ2Z3D1601123 - kod do radia

sebouss1990 12 Kwi 2026 16:12 180 1
REKLAMA
  • #1 21882463
    sebouss1990
    Poziom 2  
    Hej, czy ktoś jest w stanie pomóc ? Audi a4 radio concert grundiga AUZ2Z3D1601123. Potrzebuje wygenerować do niego kod. Jeśli ktoś jest w stanie to ogarnąć zdalnie, będę dozgonnie wdzięczny i się odwdzięczę ;)
    AI: to radio jest ori z tego audi i masz jakiś papier do auta/radia albo VIN?
    Właśnie nie mam nic. Kupiłem to radio 2 dni temu na auto szrocie, bo było, jest w rewelacyjnym stanie. Nie mam vinu auta, w którym było
    AI: Sprawdzałeś już książkę serwisową, kartę kodową albo pytałeś w ASO audi / u elektronika od odczytu pamięci, czy kod da się odzyskać?
    Nie mam żadnych książek od tego radia a serwis otwarty dopiero we wtorek :/
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 21882466
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1412
    9. W działach serwisowych forum niedozwolone jest zadawanie pytań o wyliczenie kodu z konkretnego numeru seryjnego - są one bezwartościowe dla innych użytkowników. Takie pytanie - zlecenie można założyć w dziale "Radia Samochodowe Bazar". ([Zlecę] rozkodowanie ...)

Przeniosłem jako ogłoszenie, zlecenie. Jeśli nie chcesz zamieszczać ogłoszenia, usuń swój post.
REKLAMA