Wygląda jak złącze koncentryczne do podłączenia generatora. Podejrzewam że pionowo montowane BNC lub SMA z czterema pinami masy.
Ale górnych tranzystorów nie wysterujesz zwykłym generatorem. Górne tranzystory muszą mieć generator z izolowaną masą.
Jednak uważam że powinieneś dopytać go o to i jaki jest dalszy plan, do czego masie tego użyć czy jest generator do którego da się to podłączyć to nie jest standardowy symbol, najczęśćiej spotyka się takie:
Jak studiujesz niestacjonarnie to maila do niego powinieneś wysłać.
Cytat: Na razie mam zrobić coś takiego zdjęcie 1. Ponieważ wykładowca miał tylko chwilkę a ten program jest dla mnie nowy nie wszystko ogarniam. Podstawowe pytanie co to za element? zdjęcie 2.
Miałem okazję pracować z kilkoma wykładowcami/naukowcami i uważam że studenci powinni więcej pytać.
Jestem profesjonalistą, wiem dużo i potrafię dużo skonstruować. Ale bardzo często mówię mówię takiemu klientowi że go nie rozumiem. Nie chodzi o że ja nie wiem jak zrobić urządzenie bo wiem, ale z tego co mi nagadał, ja nie wiem co zrobić. Studenci boją się pytać żeby nie wyjść na idiotę i wykładowcy przyzwyczaili się że "wskazówki" które dają studentom mogą nie być powiązane z żadnym spójnym planem działania. A ja uparcie pytam co to ma być i odkrywam że facet się gubi we własnych myślach. Ja chcę zaprojektować całe urządzenie z jednego podejścia i jest problem, bo on nigdy nie musiał tego wyartykułować na raz, więc stracił tę umiejętność.