logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaprogramować centralkę Force ze słownikami GT 400? Szukam filmu

rooooob1 09 Maj 2026 10:29 174 2
REKLAMA
  • #1 21899516
    rooooob1
    Poziom 2  
    Dzień dobry, czy ktoś mógłby mi pomóc zaprogramować centralkę Force z słownikami GT 400? Może jakiś filmik jest gdzieś dostępny? Pozdrawiam Robert.
    Na czym dokładnie stanął problem — chodzi o pierwsze uruchomienie, ustawienie czasów pracy/krańcówek, podłączenie fotokomórek czy dopisanie pilotów?
    Jest ty pierwsze uruchomienie , krańcówki mam ustawione i po naciśnięciu pilota skrzydła się przez chwilę otwierają i zatrzymują
  • REKLAMA
  • #2 21899571
    balonika3
    Poziom 43  
    Ocena: 3670
    Czy programowanie według instrukcji nie działa? Link
  • #3 21899578
    rokbok
    Poziom 40  
    Ocena: 1016
    rooooob1 napisał:
    Jest ty pierwsze uruchomienie , krańcówki mam ustawione i po naciśnięciu pilota skrzydła się przez chwilę otwierają i zatrzymują

Zaczynasz od tej procedury i stosujesz się do niej, bo piszesz że masz krańcówki ustawione co by to nie znaczyło.

Czy w logice masz odpowiednio ustawione to co poniżej.

Sprawdź też ustawienia w logice i jak masz podłączone fotokomórki, zgodnie z ustawieniem w logice, NC czy NO, to samo z wejściem STOP.

Jak zaprogramować centralkę Force ze słownikami GT 400? Szukam filmuJak zaprogramować centralkę Force ze słownikami GT 400? Szukam filmu
REKLAMA