logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AKG IVM-1 - ile dziś wart kompletny system odsłuchu dousznego bez słuchawek?

SmartxDriver 05 Cze 2026 12:10 117 1
REKLAMA
  • #1 21915908
    SmartxDriver
    Poziom 2  
    Cześć,
    Mam do sprzedania (lub wyceny) system odsłuchu dousznego AKG IVM-1.
    Kupiłem go używanego około 2015 roku za 1000 zł. Służył mi przez kilka lat podczas grania na scenie, ale od dłuższego czasu wypadłem z obiegu muzycznego i sprzęt po prostu leży nieużywany.
    Zestaw jest sprawny, kompletny jeśli chodzi o nadajnik, odbiornik, anteny, zasilacz oraz oryginalne pudełko z pianką (z racji na wiek około 25 lat uległo zniszczeniu, ale pianka jest ok). Nie mam oryginalnych słuchawek ani instrukcji.
    Przyznam szczerze, że nie orientuję się, ile taki sprzęt jest dziś wart. W sieci trudno znaleźć ten model i nawet archiwalne oferty, dlatego chętnie poznam opinie osób, które kojarzą ten system.
    Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem, również zapraszam do kontaktu.
    Dorzucam instrukcje, jakie znalazłem w internecie.

https://www.akg.com/on/demandware.static/-/Si...arman/default/dw21002d95/pdfs/IVM1_manual.pdf
    https://www.audiotechnology.com/PDF/11/AT11_AKG_IVM-1_in-ear_monitoring.pdf

Zdjęcia wrzucam w komentarzu / mogę wysłać na priv
    AKG IVM-1 - ile dziś wart kompletny system odsłuchu dousznego bez słuchawek? Nadajnik i odbiornik odsłuchu dousznego AKG IVM-1 na drewnianym blacie kuchennym Otwarta walizka z pianką i czarnym urządzeniem audio, kablami, zasilaczem oraz wtykami
  • REKLAMA
  • #2 21916870
    DjMapet
    Poziom 43  
    Ocena: 1714
    SmartxDriver napisał:
    Kupiłem go używanego około 2015 roku za 1000 zł.

Więc kupiłeś wtedy sprzęt mający już ok 10 lat a niestety, tego rodzaju sprzęty nie nabierają z czasem wartości.
    Spróbuj na początek za zestaw wołać np 600 PLN. Jak nie znajdzie nabywcy przez np miesiąc, to pozostaje systematyczne obniżanie ceny.
    Chyba ze musisz się pozbyć tego sprzętu na już, to pozostaje wystawić od 1 zł. :-)

Sam parę lat temu sprzedawałem zestawy bezprzewodowe Shure z lat 90-tych za 200-300 zł/szt a kiedyś kosztowały średnie miesięczne pobory/szt. :-)

Pozdrawiam.
REKLAMA