logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tester LCR-T4 Mega328 – gdzie znaleźć instrukcję obsługi i niedrogi programator?

schorse 25 Cze 2026 17:09 63 1
REKLAMA
Treść została przetłumaczona niemiecki » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21927798
    schorse
    Poziom 1  
    Witajcie, drodzy przyjaciele.
    Nabyłem chiński multitester.
    Nie ma instrukcji obsługi ani nic podobnego — Deep Seek przekierował mnie na waszą stronę.
    Czy można dowiedzieć się więcej o module LCR-T4 Mega328 – testerze tranzystorów, diod, triod, pojemności, mierniku ESR i mierniku MOS oraz gdzie mogę znaleźć „niedrogi programator”?
    Czy mógłbyś zamieścić zdjęcie przedniej i tylnej strony płytki drukowanej lub link do konkretnego modelu LCR-T4, który kupiłeś, aby można było rozpoznać dokładną wersję?
    tak
    Co dokładnie chcesz zrobić za pomocą tego programatora: wgrać nowe firmware, zapisać bootloader czy tylko odczytać dane z istniejącego układu ATmega328 – i jakiego systemu operacyjnego używasz na komputerze?
    odczytać dane z istniejącego układu ATmega 328 – w ogóle nie wiedziałem, że znajduje się on na płytce, na chipie nie ma żadnego oznaczenia / korzystam z systemu Windows 11.
    [F]
  • REKLAMA
  • #2 21927866
    HD-VIDEO
    Poziom 43  
    Ocena: 1868
    Programator AVR USBASP
    Załączniki:
    • Mega328Tester.pdf (1.79 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Assembling-the-LCR-T4-Mega328-Tester-Kit.pdf (679.62 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • LCR-T4 - User Manual.pdf (100.1 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA