Potrzebuję oprogramowania układowego do przywracania przez USB
Witam, dzień dobry. Czy moglibyście mi pomóc w tej sprawie? Muszę pobrać oprogramowanie układowe dla tego modelu. Które byście mi polecili? Jestem w tym nowa. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Marka: Daewoo
Model: 65DM72UA
Płyta główna:
17MB185Y
Panel LCD:
VES650QNFL-N1-Z01
LCM: VES650QNFL-N1-Z01F_CN_65750_180Y72RL
Numer katalogowy panelu:
23819880
Numer seryjny:
29210877490118
Usterka:
Aktualizacja OTA nie powiodła się z powodu niewystarczającej ilości miejsca.
Telewizor włącza się, ale utknął na logo startowym.
Szukane pliki:
upgrade_loader.pkg
lub
upgrade_loader_no_tvcertificate.pkg
lub
MstarUpgrade.bin
Usterka: aktualizacja OTA przerwana z powodu braku miejsca; telewizor zawiesza się podczas uruchamiania.
CzyCzy mógłbyś zamieścić wyraźne zdjęcie tylnej etykiety telewizora oraz etykiety płyty głównej, na których widoczne są wszystkie kody, wersja/numer podwozia oraz kraj lub region?
Mieszkam w Hiszpanii.
Wszystko jest już na załączonych zdjęciach.
CzyCzy wiesz, jaką wersję oprogramowania/firmware’u miał telewizor przed niepowodzeniem aktualizacji, lub czy jakiś kod oprogramowania pojawia się na etykiecie, fakturze, w poprzednim menu serwisowym lub dokumentacji telewizora?
Wszystko znajduje się na załączonych zdjęciach.
Witam, dzień dobry. Czy moglibyście mi pomóc w tej sprawie? Muszę pobrać oprogramowanie układowe dla tego modelu. Które byście mi polecili? Jestem w tym nowa. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Marka: Daewoo
Model: 65DM72UA
Płyta główna:
17MB185Y
Panel LCD:
VES650QNFL-N1-Z01
LCM: VES650QNFL-N1-Z01F_CN_65750_180Y72RL
Numer katalogowy panelu:
23819880
Numer seryjny:
29210877490118
Usterka:
Aktualizacja OTA nie powiodła się z powodu niewystarczającej ilości miejsca.
Telewizor włącza się, ale utknął na logo startowym.
Szukane pliki:
upgrade_loader.pkg
lub
upgrade_loader_no_tvcertificate.pkg
lub
MstarUpgrade.bin
Usterka: aktualizacja OTA przerwana z powodu braku miejsca; telewizor zawiesza się podczas uruchamiania.
CzyCzy mógłbyś zamieścić wyraźne zdjęcie tylnej etykiety telewizora oraz etykiety płyty głównej, na których widoczne są wszystkie kody, wersja/numer podwozia oraz kraj lub region?
Mieszkam w Hiszpanii.
Wszystko jest już na załączonych zdjęciach.
CzyCzy wiesz, jaką wersję oprogramowania/firmware’u miał telewizor przed niepowodzeniem aktualizacji, lub czy jakiś kod oprogramowania pojawia się na etykiecie, fakturze, w poprzednim menu serwisowym lub dokumentacji telewizora?
Wszystko znajduje się na załączonych zdjęciach.