logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Daewoo 65DM72UA 17MB185Y – utknął na logo startowym, potrzebne oprogramowanie naprawcze na USB

obregonalexa132 26 Cze 2026 22:03 219 0
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21928394
    obregonalexa132
    Poziom 1  
    Potrzebuję oprogramowania układowego do przywracania przez USB

Witam, dzień dobry. Czy moglibyście mi pomóc w tej sprawie? Muszę pobrać oprogramowanie układowe dla tego modelu. Które byście mi polecili? Jestem w tym nowa. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Marka: Daewoo
    Model: 65DM72UA

Płyta główna:
    17MB185Y

Panel LCD:
    VES650QNFL-N1-Z01
    LCM: VES650QNFL-N1-Z01F_CN_65750_180Y72RL

Numer katalogowy panelu:
    23819880

Numer seryjny:
    29210877490118

Usterka:
    Aktualizacja OTA nie powiodła się z powodu niewystarczającej ilości miejsca.
    Telewizor włącza się, ale utknął na logo startowym.
    Szukane pliki:
    upgrade_loader.pkg
    lub
    upgrade_loader_no_tvcertificate.pkg
    lub
    MstarUpgrade.bin
    Usterka: aktualizacja OTA przerwana z powodu braku miejsca; telewizor zawiesza się podczas uruchamiania.
    Daewoo 65DM72UA 17MB185Y – utknął na logo startowym, potrzebne oprogramowanie naprawcze na USB Daewoo 65DM72UA 17MB185Y – utknął na logo startowym, potrzebne oprogramowanie naprawcze na USB

CzyCzy mógłbyś zamieścić wyraźne zdjęcie tylnej etykiety telewizora oraz etykiety płyty głównej, na których widoczne są wszystkie kody, wersja/numer podwozia oraz kraj lub region?
    Mieszkam w Hiszpanii.
    Wszystko jest już na załączonych zdjęciach.
    CzyCzy wiesz, jaką wersję oprogramowania/firmware’u miał telewizor przed niepowodzeniem aktualizacji, lub czy jakiś kod oprogramowania pojawia się na etykiecie, fakturze, w poprzednim menu serwisowym lub dokumentacji telewizora?
    Wszystko znajduje się na załączonych zdjęciach.
  • REKLAMA
REKLAMA