Główny telefon Samsung bodajże A52.
Drugi telefon Motorola moto g(6) play.
Na głównym telefonie konto Google właściciela, na drugim moje konto Google.
Na obu telefonach zainstalowany fb z zalogowanym tym samym profilem.
Po zmianie hasła na głównym telefonie oczywiście wylogowanie na drugim.
Po wprowadzeniu błędnego hasła do fb na drugim telefonie cofnięcie w tył i po około 3 sekundach... pokazanie propozycji zapamiętanych haseł, wykropkowanych. Jedno powiązane z mailem, drugie z numerem tel, oba właściciela. Pierwsze nie wchodzi, natomiast drugie bez problemu i bez powiadomienia o logowaniu. Messenger idzie już sam z siebie. Powtarzam - na drugim telefonie jest TYLKO mój mail Google.
W ustawieniach drugiego telefonu, w kontach, są zapisane dwa konta fb i jedno messenger, synchronizacja wyłączona.
O co tu chodzi?
Drugi telefon Motorola moto g(6) play.
Na głównym telefonie konto Google właściciela, na drugim moje konto Google.
Na obu telefonach zainstalowany fb z zalogowanym tym samym profilem.
Po zmianie hasła na głównym telefonie oczywiście wylogowanie na drugim.
Po wprowadzeniu błędnego hasła do fb na drugim telefonie cofnięcie w tył i po około 3 sekundach... pokazanie propozycji zapamiętanych haseł, wykropkowanych. Jedno powiązane z mailem, drugie z numerem tel, oba właściciela. Pierwsze nie wchodzi, natomiast drugie bez problemu i bez powiadomienia o logowaniu. Messenger idzie już sam z siebie. Powtarzam - na drugim telefonie jest TYLKO mój mail Google.
W ustawieniach drugiego telefonu, w kontach, są zapisane dwa konta fb i jedno messenger, synchronizacja wyłączona.
O co tu chodzi?