Witam, piszę z taką sprawą, z którą nie mogę sobie poradzić. Pacjent to smartfon Cubot King Kong X. Ostatnio, od 3 lipca, zauważyłem dziwną rzecz - ok. 50 zaobserwowań z mojego konta na Facebooku jakichś dziwnych stron w różnych językach z innych krajów. Sprawdziłem i te obserwacje były dawane z mojego konta w godzinach, gdy spałem. Przeskanowałem telefon antywirusem i wyskoczyło mi, że mam dwie szkodliwe aplikacje o nazwie ,,System". Po ich usunięciu aplikacje instalują się na nowo po kilku minutach. Próbowałem je wyłączyć, a potem usunąć wierszem poleceń przez komputer i aplikacje ADB, jednak pomagało to tylko na max pół dnia. Zrobiłem hard reset telefonu do ustawień fabrycznych, jednak po połowie dnia znowu szkodliwe aplikacje zainstalowały się na nowo. Nie ma żadnych logowań na innych urządzeniach prócz mojego telefonu ani nikt się nie logował z innych lokalizacji. Co mam dalej robić? Póki co wyłączyłem w tych dwóch aplikacjach uprawnienie do wyświetlania się nad pozostałymi, dostęp do internetu i zezwolenie na otwieranie linków i jest spokój. Ale to, że jest w moim telefonie, nie daje mi spać. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak to rozwiązać raz na zawsze?