logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hitachi 43HAE4252 17MB171 – pamięć zapełniona, sygnał wejściowy HDMI powoduje ponowne uruchomienie t

kbtpce 08 Lip 2026 10:49 201 2
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21934691
    kbtpce
    Poziom 2  
    Cześć!

Mam telewizor Hitachi 43HAE4252.
    Problem polega na tym, że pamięć podręczna jest pełna. Po włączeniu telewizora wyświetla się tylko następujący komunikat: „Miejsce jest pełne”.
    Jeśli chcę wybrać wejście HDMI (na przykład podłączyć komputer), telewizor się restartuje.

Potrzebuję więc oprogramowania dla tego telewizora.
    28576635
    10128610
    MB: 17mb171
    Czy możecie mi pomóc?
    Czy możecie podać wszystkie informacje z tylnej etykiety telewizora oraz z menu/menu serwisowego, a zwłaszcza aktualną wersję oprogramowania/firmware’u, kod panelu, numer seryjny oraz numer profilu Vestel, jeśli go widzicie?
    Tak.
    Co już próbowałeś: przywrócenie ustawień fabrycznych, wyczyszczenie pamięci podręcznej/danych, odinstalowanie aplikacji, aktualizację oprogramowania sprzętowego przez USB lub reset menu serwisowego? Czy telewizor pozostaje włączony, jeśli nie wybierzesz wejścia HDMI?
    Tak, telewizor jest włączony, jeśli nie wybiorę wejścia HDMI, ale nie działa.
    Nie da się przywrócić ustawień fabrycznych.
    Nie da się wejść do menu serwisowego, bo telewizor wyświetla komunikat o niewystarczającej ilości miejsca.
  • REKLAMA
  • #2 21934738
    billobirillo
    Poziom 33  
    Ocena: 789
    główna 17MB171 , panel VES430UNDH-N2-N45 , tcon NEMUS FHD HKC PT430CT03-14
    oto oprogramowanie link

oprogramowanie pochodzi od firmy Toshiba, ale idealnie pasuje do twojego Hitachi
    działa, ale zmieni się logo startowe
  • #3 21934756
    kbtpce
    Poziom 2  
    >>21934738
    Telewizor działa teraz prawidłowo.
    Dziękuję za współpracę.
REKLAMA