Witam, mam problem ze starym komputerem na Windowsie 10 z kopiowaniem na nośnik USB (dokładnie chodzi o telefon Xiaomi Poco M4 Pro z USB-C). Kiedy chcę skopiować albumy MP3 w folderach, kopiuje się większość plików, ale zawsze zostaje jeden lub kilka nieskopiowanych. Przy kolejnej próbie dołożenia brakujących plików okienko kopiowania bardzo szybko znika, nie pokazując żadnych postępów kopiowania, a plik dalej jest nieskopiowany. Próbowałem już z ustawieniami debugowania, są włączone na stałe w telefonie. Próbowałem przeinstalować sterowniki USB telefonu, pomogło trochę, ale nie całkiem - kopiuje się więcej plików, ale dalej nie wszystkie. Próbowałem różnych kabli i sposobów z forum (niestety nie mam oryginalnego) i też zawsze to samo. Próbowałem zmieniać rozszerzenia plików, nie pomaga, nazwy plików też nie są za długie. Połączenie USB z telefonem też często samo się zrywa, jakby ktoś wyciągnął kabel, ale kabel jest włożony.
Pomocy, nie wiem już, co mam zrobić. Nigdy nie miałem takiego problemu, może to wina Windowsa?? Może hibernacja złącza USB? Proszę o pomoc, jeżeli ktoś ma pomysł, jak to naprawić. Pozdro, dzięki z góry, zdróweczka! PS. Komp ma Win10Pro, płyta główna to Gigabyte G31M-ES2L.
Pomocy, nie wiem już, co mam zrobić. Nigdy nie miałem takiego problemu, może to wina Windowsa?? Może hibernacja złącza USB? Proszę o pomoc, jeżeli ktoś ma pomysł, jak to naprawić. Pozdro, dzięki z góry, zdróweczka! PS. Komp ma Win10Pro, płyta główna to Gigabyte G31M-ES2L.