logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki do kabla Samsung C100 na COM dla modelu X480 - skąd pobrać?

baraka 27 Gru 2005 20:05 1218 6
REKLAMA
  • #1 2120568
    baraka
    Poziom 18  
    Ocena: 37
    witam

dostałem kabelek od samsunga c100 i mam mały problem , chciałbtym go sprawdzić czy zadziała x480 ale nie mam sterowników bo jest na
    COM-a.
    Może ktoś posiada takie sterowniki , a może wie z jakiej strony mozna ściągnąć

pozdrawiam :cry:
  • REKLAMA
  • #2 2120588
    haller
    Poziom 26  
    Ocena: 11
    Na kabel com nie potrzeba sterownikow.

Pozdro!
  • REKLAMA
  • #3 2120692
    Jurek220
    Poziom 31  
    Ocena: 253
    Jak napisał kol. wyrzej kabelki com niepotrzebują sterów w przeciwienstwie do USB...
  • #4 2124965
    baraka
    Poziom 18  
    witam

podłączyłem , i nie działa ściągnąłem programy do Samsunga i nie ma połączenia , może kabelek nie pasuje, nie trzeba nic zmieniać?
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 2147774
    artisz
    Poziom 11  
    mam x480 kupiłem kabel pod USB z oznaczeniem V200 .Program oraz sterownik portu ściagnołem ze strony samsunga.Po 2-uch godzinach wszystko działało melodie (midi,mmf) obrazy(jpg,gif).
  • REKLAMA
  • #6 2149125
    bolo16
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Witam
    Sprawdź w necie pinouty obu wtyczek, jeżeli są takie same to musi działać, problem może byćw tym, jaki masz kabelek. Kabelek może być FLASH - do zmiany softu, zdejmowania smoka, zapodawania JAVA.... lub DATA - do zgrywania na fona obrazków i melodyjek...
    pozdro
    bolo16:D
  • #7 2259688
    baraka
    Poziom 18  
    witam

temat zamkniety

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemu z działaniem kabla Samsung C100 na porcie COM do modelu telefonu X480. Użytkownik poszukiwał sterowników do kabla COM, jednak odpowiedzi wskazały, że kable COM zwykle nie wymagają sterowników, w przeciwieństwie do kabli USB. Pomimo podłączenia i użycia programów Samsunga, połączenie nie działało, co mogło wynikać z niekompatybilności kabla. Zwrócono uwagę na różnicę między kablami FLASH (do zmiany oprogramowania i instalacji Javy) a DATA (do przesyłania multimediów). Jeden z uczestników potwierdził, że posiada kabel USB z oznaczeniem V200 do modelu X480, do którego sterowniki i oprogramowanie można pobrać ze strony Samsunga, co umożliwia przesyłanie plików multimedialnych (melodie, obrazy). Ostatecznie temat został zamknięty bez dalszych rozwiązań dla kabla COM.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA