logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Audi Navigation Plus - brak dźwięku, szum, 5V na nóżce mute, nowe oprogramowanie

rob38 27 Gru 2005 20:18 4695 4
REKLAMA
  • #1 2120612
    rob38
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Nawigacja jak w temacie,problem polega na tym,że ani na tunerze ani na navi nie ma głosu. Słychać tylko leciutki szum,jak ścisze na 0 to szum niknie, źródła dźwięku w opcjach są włączone, zrobiłem nowy soft, wszystko programowo wygląda na OK, na końcówke na nóżke mute przychodzi 5V, niknie po włączeniu mute w opcjach, przy dotykaniu końcówki palcem pojawiają się lekkie trzaski. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? może to "typowa usterka"?
  • REKLAMA
  • #2 2120662
    ivan
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    raczej przłączony w system bose.jeśli się oriętuję to można to odblokować przez złącze diagnostyczne w serwisie audi lub vagiem z komputera.pozdrowienia
  • REKLAMA
  • #3 2120712
    rob38
    Poziom 12  
    niestety nie:( było to sprawdzone przez człowieka,który sie tym zajmuje, nic nie pomogło przełączanie,zresztą nie wiem czy wczytanie nowego softu i tak by tego nie wyłączyło
  • REKLAMA
  • #4 2123641
    JACEK W.
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    sprawdż czy wychodzi sygnał na wzmacniacz jeśli tak to radio jest przełączone i na stole nie zagra tak po prostu
  • #5 2125340
    rob38
    Poziom 12  
    Niestety sprawdziłem wczoraj wyjści ana wzmacniacz i nie gra,nawet nie szumi,kompletna cisza:(
REKLAMA