Przeglądasz usunięty temat w forum "Kosz"
logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizor JVC – czy na forum podano informacje dotyczące mojego modelu, numeru seryjnego i płyty głó

SingleVolt 05 Sie 2026 18:41 72 0
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21950717
    SingleVolt
    Poziom 2  
    Znowu Howard
    Chciałbym wiedzieć, czy otrzymałeś moje odpowiedzi na pytania, które mi zadałeś?
    AI: Howard, o jakich pytaniach mówisz i czy możesz nam powiedzieć, jakie odpowiedzi wysłałeś?
    Poprosiłeś mnie o podanie numeru modelu mojego telewizora JVC, numeru seryjnego oraz numeru płyty głównej.
    Zapytałeś mnie również, z jakiego kraju pochodzę.
    AI: Gdzie wysłałeś swoje odpowiedzi — na tym forum, e-mailem czy gdzie indziej?
    Na tym forum.

Dodano po 8 [minutach]:

Widzę te, które mi przesłałeś, ale nie widzę tego samego numeru modelu telewizora, co u mnie.
    Telewizor JVC – czy na forum podano informacje dotyczące mojego modelu, numeru seryjnego i płyty głó
    Moderowany przez ArturAVS:

Duplikat; https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4180340.html
    3.1.12. Publikowanie tych samych lub bardzo podobnych informacji w wielu działach forum.

Zgodnie z art. 20 Aktu o Usługach Cyfrowych (DSA) masz prawo do wniesienia odwołania do dostawcy platformy internetowej: bok@elektroda.pl lub przez Formularz kontaktowy
  • REKLAMA
REKLAMA