Witam, mam na sprzedaż sporo sprzętu po dziadku. Na facebooku ludzie proponują często bardzo dziwne ceny, a nie zależy mi aby sprzedać i po prostu zarobić, a aby trafiło to też do osoby, która realnie doceni wartość. Pozwalam sobie zatem wstawić tutaj pare zdjęć paru rzeczy jakie chciałbym sprzedać i chętnie udzielę też więcej informacji oraz wyślę więcej zdjęć. Pozdrawiam
Przybliżone ceny (niestety ja się nie znam jak mój dziadek i sugeruję się historią innych sprzedających lub stron) do negocjacji :
Oscyloskop C1-118 200 zł - odpala po włączeniu jest w futerale z kablami
LAVO-PT3 150 zł - jak widac w opakowaniu jak nowy
VU DATA Corporation model PS915 1000 zł (tutaj rzucam taką cenę też ze względu na to, że wiele nie ma na ten temat na polskim rynku) brak kabli
Regulator temperatury RK34 200 zł wygląda jak nowy nieużywany
Pal-Secam Generator 400 zł bez kabli, stan bardzo dobry jak widać
PU-370 80 zł jak nowy
CHY 6M 100 zł jak nowy
Posiadam też sporo instrukcji, części, kabli, sond, lamp, tranzystorów więc w razie potrzeby jestem w stanie z pomocą osoby jaka się zna skompletować wszystko.
Ewentualny odbiór Wrocław i najbliższe okolice z możliwością dostawy osobiście lub przesyła paczkomatem/kurierem.
TAK JAK NAPISAŁEM WYŻEJ CENY DO NEGOCJACJI I DO SPROSTOWANIA GDYŻ SIĘ NIE ZNAM
Przybliżone ceny (niestety ja się nie znam jak mój dziadek i sugeruję się historią innych sprzedających lub stron) do negocjacji :
Oscyloskop C1-118 200 zł - odpala po włączeniu jest w futerale z kablami
LAVO-PT3 150 zł - jak widac w opakowaniu jak nowy
VU DATA Corporation model PS915 1000 zł (tutaj rzucam taką cenę też ze względu na to, że wiele nie ma na ten temat na polskim rynku) brak kabli
Regulator temperatury RK34 200 zł wygląda jak nowy nieużywany
Pal-Secam Generator 400 zł bez kabli, stan bardzo dobry jak widać
PU-370 80 zł jak nowy
CHY 6M 100 zł jak nowy
Posiadam też sporo instrukcji, części, kabli, sond, lamp, tranzystorów więc w razie potrzeby jestem w stanie z pomocą osoby jaka się zna skompletować wszystko.
Ewentualny odbiór Wrocław i najbliższe okolice z możliwością dostawy osobiście lub przesyła paczkomatem/kurierem.
TAK JAK NAPISAŁEM WYŻEJ CENY DO NEGOCJACJI I DO SPROSTOWANIA GDYŻ SIĘ NIE ZNAM