logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem

zwolinskiw23 15 Sie 2026 15:00 99 1
REKLAMA
  • #1 21955400
    zwolinskiw23
    Poziom 2  
    Witam, posiadam BMW Sdrive20d, w której mam problem z radionawigacją, która uruchamia się nieraz od razu, a nieraz np. po 20 minutach. Dodam, iż jak już się uruchomi, nie ma żadnych problemów z jej działaniem, nie zawiesza się, nie restartuje. Czytałem, iż może to być kwestia dysku twardego HDD i chciałem go wymienić na SSD, klonując dysk, aczkolwiek nie mogę go znaleźć. Proszę o pomoc.
    BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem BMW sDrive20d - radionawigacja- problem z uruchamianiem
  • REKLAMA
  • #2 21955408
    kindlar
    Poziom 42  
    Ocena: 1624
    Pamięć raczej na kościach stałych jest i wczytuje sie do procka program z niej do uruchomienia. Może się ju kończy lub ma błedy odczytu. Zdjęcia nieostre ale obok procka jest chyba nand.
REKLAMA