logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie i parametry wieży SONY LBT-D117 - czy warto kupić?

milunio 28 Gru 2005 19:24 4638 8
REKLAMA
  • #1 2123791
    milunio
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam !
    Proszę o wasze opinie i wiadomości które macie na temat wieży SONY LBT-D117.
    dokładnie to chodzi mi o jej parametry itp.
    bo chce sobie taką sprawić ale niewiem co ona potrafi :))
    Z góry THX :)
    zamieszcze jej zdjęcie :P
    Prosił bym również o instrukcje obsługi :)
    Załączniki:
    • Opinie i parametry wieży SONY LBT-D117 - czy warto kupić? 78500678.jpg (12.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2124176
    Wojtek44
    Poziom 27  
    Ocena: 72
    Witam
    Oto parametry:

Wojtek
    Załączniki:
    • HCD-D117.pdf (228.84 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 2124195
    milunio
    Poziom 12  
    Heh THX
    ale czy to jest to samo ???
    SONY LBT-D117 a SONY HCD-D117
  • REKLAMA
  • #4 2124230
    Wojtek44
    Poziom 27  
    LBT-D117 to cały zestaw - wieża i patefon ;-)
    Natomiast w skład zestawu LBT-D117 wchodzi wieża HCD-D117 i patefonik jakiś tam( co zaznaczyłem na czerwono).
    Zamieściłem parametry zarówno całego zestawu jak i wieży.
  • REKLAMA
  • #5 2124267
    milunio
    Poziom 12  
    sorka
    ale ta wieża ma tuner,wzmacha,odtwarzacz kaset,cd w jednym klocku niema patefonika :P
    Widziałeś wogóle zdjęcie zamieszczone powyżej ????
  • #6 2124410
    Wojtek44
    Poziom 27  
    Kolego czy Ty przeczytałeś to co ja Ci napisałem i obejrzałeś to co zamieściłem? ...bo mnie się wydaje że nie.

Zestaw LBT-D117 składa się z wieży HCD-D117 i gramofonu PS-LX49P.
    Wieża HCD-D117 ma w sobie oczywiście radio,magnetofon i CD.
    To że Ty nie masz całego zestawu tylko samą wieżę (bez gramofonu) to nie znaczy że ta wieża nie pochodzi od tego zestawu co napisałem.
    Zobacz jeszcze raz w załączonym pliku jest wszystko wyjaśnione.
    Nie wiem jaki masz problem.Zobacz jeszcze co jest napisane na tabliczce znamionowej tej wiezy - jaki model.
    Wojtek
  • #7 2126610
    milunio
    Poziom 12  
    heh nie zabardzo wiem ile wzmacniacz ma mocy wyjściowej !! Może ktoś wie ile ma wat ten wzmach i jaki pobór mocy ma ta wieżyczka LBT-D117 bo moc wyjściowa ponoć też zależy od poboru mocy :P
  • #9 2127638
    milunio
    Poziom 12  
    tylko że jest maly problem bo w tej instrukcji którą dostalem od Wojtka44 to są podane różne modele czy jest możliwe że mojego modelu w tej instrukcji niema ponieważ gostek z allegro pisze że to jest orginalna wieża Sony montowana w Japoni i ma 2x80w mocy wyjściowej przy 8ohm
    Jest to możliwe ?????

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy parametrów i opinii na temat wieży SONY LBT-D117. Wieża LBT-D117 to zestaw składający się z wieży HCD-D117 oraz gramofonu PS-LX49P. Sama wieża HCD-D117 zawiera wbudowany tuner radiowy, wzmacniacz, odtwarzacz kasetowy oraz odtwarzacz CD. Moc wyjściowa wzmacniacza wynosi 2×20W DIN przy 6 Ohm i 1 kHz, a moc muzyczna to 2×40W. Pojawiły się wątpliwości dotyczące różnych wersji modelu i ich mocy – sprzedawca z Allegro twierdzi, że oryginalna wieża montowana w Japonii ma moc 2×80W przy 8 Ohm, co może wskazywać na różnice w specyfikacji w zależności od wersji. Użytkownicy podkreślają konieczność sprawdzenia tabliczki znamionowej urządzenia, aby potwierdzić dokładny model i parametry. W dyskusji pojawiły się także prośby o instrukcję obsługi, jednak nie została ona bezpośrednio udostępniona.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA