logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

czy można: tv do laptopa przez s-video gdy oba wlaczone?

nashman 06 Sty 2006 13:59 1172 5
REKLAMA
  • #1 2152330
    nashman
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    czy można podlączyć tv do laptopa przez złącze s-video poprzez przejsciowke na euro, podczas pracy obu urządzeń???

czy nic sie nie spali?
  • REKLAMA
  • #2 2152462
    Stingerek
    Poziom 28  
    Ocena: 4
    Nic sie nie spali.
    W najczarniejszym zscenariuszu poprostu TV nie zostanie wykryty i trzeba bedzie ponownie uruchomic kompa.
    Rzadko sie tka zdarza ale wartoo tym wspomniec.
  • REKLAMA
  • #3 2152504
    Hucul
    Poziom 39  
    Ocena: 469
    W laptopie pracującym z baterii raczej nic się nie stanie , nie wiem jak na zasilaczu . W kompie stacjonarnym najczarniejszy scenariusz widziałem trzy razy : trzy spalone grafiki i jedna płyta główna . Więc klientom zawsze radzę : oba sprzęty wyłączone , podłączenie kabla i dopiero "power"
  • REKLAMA
  • #4 2152547
    zbyha
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Potwierdzam ! Na wyłączonym zasilaniu łącz oba sprzęty. Standby tez nie wchodzi w rachubę. Sam sobie kiedyś upaliłem wejście euro w tv podłaczając video. Lepiej zapobiegać niż potem płakać....
  • REKLAMA
  • #5 2153017
    nashman
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    zbyha napisał:
    Potwierdzam ! Na wyłączonym zasilaniu łącz oba sprzęty. Standby tez nie wchodzi w rachubę. Sam sobie kiedyś upaliłem wejście euro w tv podłaczając video. Lepiej zapobiegać niż potem płakać....

dzieki za rady, bede wylaczal.

Dodano po 25 [sekundy]:

Hucul napisał:
    W laptopie pracującym z baterii raczej nic się nie stanie , nie wiem jak na zasilaczu . W kompie stacjonarnym najczarniejszy scenariusz widziałem trzy razy : trzy spalone grafiki i jedna płyta główna . Więc klientom zawsze radzę : oba sprzęty wyłączone , podłączenie kabla i dopiero "power"

a co włączać najpierw: tv czy notebooka??
  • #6 2172681
    zbyha
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    To juz nie ma znaczenia :)
REKLAMA