logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Cruiser Hasp czy HWK do Tornado - co lepsze dla SE, LG, Sharp, Siemens C62?

munenori 08 Sty 2006 19:01 1333 6
  • #1 2160221
    munenori
    Poziom 27  
    Ocena: 17
    Witam
    Warto w niego inwestowac,czy lepiej kupic hwk do tornado?
    Interesuja mnie nowe modele se oraz lg i sharpy( a siemens c62 tez sie przyda).
    Pozdrawiam
  • #2 2160506
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2085
    Osobiście do SE mam hwk (trial) oraz Smarta USB i z żadnego z tych sprzetów do końca nie jestem zadowolony, właśnie zastanawiam się na cruiserem i pewnie go kupie więc Tobie też polecam.
    pozdr
  • #3 2160632
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    Jeśli chcesz robić C62 bez kombinacji to tylko MT-BOX SE lub GTI.Osobiście mam MT-BOXy obydwa a Cruisera zamierzam i tak kupić bo jednak to jest bardzo profesjonalny soft do SE i staniał niemiłosiernie tak że warto napewno choć czuję coś że będzie do niego płatny update jak do Fightera był.Ale za tę kasę warto mieć samego Cruisera z rocznym supportem chociażby bo wiele uszkodzeń softu niczym innym nie ruszysz tak łatwo jak Cruiserem.
  • #4 2161570
    mariogsm
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    Potwierdzam cruiserw jako chyba jedyne urządzenie pracuje bardzo stabilnie z sony ericssonami,posiadam go i nie miałem takiej sytuacji żeby czegoś nie zrobił aktualizacje są bardzo często i darmowe,support też niczego sobie takze gorąco polecam zakup cruisera nie ma nad czym długo myśleć cena jest rewelka jak na taki sprzecik.

pozdrawiam mariogsm
  • #5 2162297
    munenori
    Poziom 27  
    Witam
    Dzieki za odpowiedzi,przekonaliscie mnie.
    Teraz tylko zrodlo zakupu-ktos zna jakas solidna firme i moze polecic?
    Pozdrawiam
  • #7 2162369
    munenori
    Poziom 27  
    Witam
    Dzieki za linki,zdecydowalem sie na zakup.
    Czekam teraz na info ze sklepu.
    Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru między urządzeniami Cruiser Hasp a HWK do obsługi telefonów Tornado, ze szczególnym uwzględnieniem modeli Sony Ericsson, LG, Sharp oraz Siemens C62. Użytkownicy rekomendują Cruiser jako bardziej stabilne i profesjonalne rozwiązanie, szczególnie do telefonów Sony Ericsson, podkreślając częste i darmowe aktualizacje oraz solidne wsparcie techniczne. HWK jest używany, ale nie do końca satysfakcjonujący. Do obsługi Siemens C62 bez kombinacji polecane są urządzenia MT-BOX SE lub GTI. Cena Cruisera jest atrakcyjna, a zakup z rocznym wsparciem jest opłacalny mimo możliwych płatnych aktualizacji w przyszłości. Wskazano także dystrybutora w Polsce (polphone.com) oraz alternatywne źródło zakupu (gsm4you.and.pl).
REKLAMA