logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie sterowniki do Riva TNT2 64 32MB dla OpenGL w grach CoD i MOH?

soyerek 11 Sty 2006 15:34 1260 5
REKLAMA
  • #1 2169638
    soyerek
    Poziom 11  
    witam a wiec mam taki problem ze przy wlaczaniu gry pokazuje sie napis ze nie sterowniki nie posiadaja open gl... znowu jka zainstaluje inne stery to mi sie pokazuje napis ze mam zainstalowac wczesniejsze stery albo inne... ;/ call of duty, MOH nic mi nie dziala ;/ sam juz nie wiem jakie stery zainstalowac? directa x mam 9.0c a przy takiej karcie kto ma stery ktore dzialaja przy tych grach np... MOH CaD... ;/ probowalem juz na rozne sposoby ale kicha ;/
    POzdrO 4 all
  • REKLAMA
  • #2 2169720
    piotrd90
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    Wątpie aby poszło ci Call of Duty. Ta karta przeszła już swoje lata świetności. Proponuję wymienić grafę na conajmniej GF 2 MX
  • REKLAMA
  • #3 2169945
    soyerek
    Poziom 11  
    wiem ze ta karta juz przeszla wszystko :P ale kumplowi chodzi i to nawet nawet...
  • REKLAMA
  • #4 2171262
    bazz
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    soyerek a pobierałes ze strony produceta najnowsze sterowniki dla Twojej karty, u mnie to w zupelnosci pomagało i powinno isc na Twojej grafice przynajmniej moh aa, z COD moze byc problem. Pozdrawiam !
  • REKLAMA
  • #5 2171367
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 170
    Najnowsze sterowniki (forceware) ze strony nv nie obsluguja kart Tnt2. Wybierz jakies starsze detonatory. ale nowe gry nie beda dzialac. Nie ma T&L ani szaderow.
  • #6 2897184
    soyerek
    Poziom 11  
    problem zostal rozwiazany probowalem na wiele sposobow i w koncu sie udalo... takie gry jak wolfenstein dzialaja ;) pomogly detonatory lecz nie umiem powiedziec jaki bo po kilku probach dopiero sie udalo ;]
REKLAMA