Witam
zakupiłem właśnie router - Planet WRT-410
i mam z nim jeden dość niezwykły problem. Otóż po podłączeniu wszystko udało mi się skonfigurować i Internet mam w kompach podłączonych do niego, ale tu jest problem. Nie chcą mi się wyświetlać strony. Używam przeglądarki Maxthona i myślę że problem tkwi gdzieś w ustawieniach serwera PROXy, trochę już kombinowałem wpisując adres routera, ale nic z tego. Najciekawsze jest to też, że Miranda nie chce mi się połączyć z serwerem GG, a sam program GG działa bez zarzutów. Miał ktoś może podobny problem, albo wie jak ten mój rozwiązać?
Tak jak powiedziałem, w outlooku ściągam pocztę bez niczego, emule też, wszystko ok, tylko to przeglądanie stron..
Będę wdzięczny za pomoc. [/code]
zakupiłem właśnie router - Planet WRT-410
http://www.uno.pl/t_1509/wrt-410/ i mam z nim jeden dość niezwykły problem. Otóż po podłączeniu wszystko udało mi się skonfigurować i Internet mam w kompach podłączonych do niego, ale tu jest problem. Nie chcą mi się wyświetlać strony. Używam przeglądarki Maxthona i myślę że problem tkwi gdzieś w ustawieniach serwera PROXy, trochę już kombinowałem wpisując adres routera, ale nic z tego. Najciekawsze jest to też, że Miranda nie chce mi się połączyć z serwerem GG, a sam program GG działa bez zarzutów. Miał ktoś może podobny problem, albo wie jak ten mój rozwiązać?
Tak jak powiedziałem, w outlooku ściągam pocztę bez niczego, emule też, wszystko ok, tylko to przeglądanie stron..
Będę wdzięczny za pomoc. [/code]