Pliki pochądzą z procesorów TMS 370 xxx z radi Ford 2006 RDS , napisz jeszcze jakiego programatora używasz bo jeśli ETL-a to podeśle ci pliki pod niego poniewaz te które umieściłem na forum są z innego programatora , ale to nie znaczy że zawartości ich nie można przepisać do innego .
A tak ciężko trochę pomyśleć samemu nad wzorem tylko zaraz kalkulator dać.... prosty windowsowy wystarczy a firma ETL sporo danych udostępnia na swojej stronie tylko nie każdy to zauważył, tylko dać...k* *ć!
Nie jesteś ani pierwszym ani ostatnim który chciałby wszystko dostać na tacy nie patrząc na to czy jest to zgodne z regulaminem czy nie. I nawet na sugestie nie reagują albo reagują obrażaniem się bo nie dostali czego chcieli. Na takich mam oko przez cały czas i kilku już pożegnało się z naszym forum.
Mówisz że temat zamykasz a nie zamykasz go, sam musiałem zamknąć.
SławeK
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Dyskusja dotyczy sprawdzenia i uzyskania dumpu z procesora TMS370 w radiu Ford z 2006 roku z funkcją RDS. Użytkownik poszukuje sprawdzonego dumpu oraz informacji o plikach do programatora ETL, który posiada. W odpowiedziach wskazano, że kody są zapisane w pamięci procesora TMS370, a pliki dostępne na forum pochodzą z różnych programatorów, w tym ETL, choć mogą wymagać konwersji. Zwrócono uwagę na ryzyko udostępniania kodów zabezpieczeń oraz na dostępność narzędzi i danych na stronie producenta programatora ETL. Próby uzyskania gotowego kalkulatora kodów TMS spotkały się z krytyką, a temat został ostatecznie zamknięty ze względu na niezgodność z regulaminem forum. Wygenerowane przez model językowy.