Witam !!!
..."nie miała baba kłopotu i kupiła sobie autko z USA"...
Czy FM w radiach samochodowych z USA należy przestrajać czy nie ???
Kupiłem autko i sprzedawca powiedział mi że należy przestroić, ja natomiast zauważyłem iż błotnnik na którym jest antena był robiony i może przewód antenowy jest uszkodzony. Nie chcę jednak rozkręcić całej deski rozdzielczej aby się potem do wiedzieć iż radyjko należało przestroić.
Radyjko w sumie czasami "łapie" fale silnych stacji ale z dużym szumem.
Jeśłi należy przestroić to jaki może być orientacyjny koszt i gdzie to można zrobić w okolicach W-wy lub Olsztyna ???
Druga sprawa to DVD w autku, jest to oryginalne Chrysler-owski odtwarzacz z tym że chyba tylko NTSC bo polskie płyty nie "chodzą"
Czy jest sens i możliwośc przestrojenia ???
Jaki koszt i gdzie???
Pozdrawiam i dziękuję
Paweł
..."nie miała baba kłopotu i kupiła sobie autko z USA"...
Czy FM w radiach samochodowych z USA należy przestrajać czy nie ???
Kupiłem autko i sprzedawca powiedział mi że należy przestroić, ja natomiast zauważyłem iż błotnnik na którym jest antena był robiony i może przewód antenowy jest uszkodzony. Nie chcę jednak rozkręcić całej deski rozdzielczej aby się potem do wiedzieć iż radyjko należało przestroić.
Radyjko w sumie czasami "łapie" fale silnych stacji ale z dużym szumem.
Jeśłi należy przestroić to jaki może być orientacyjny koszt i gdzie to można zrobić w okolicach W-wy lub Olsztyna ???
Druga sprawa to DVD w autku, jest to oryginalne Chrysler-owski odtwarzacz z tym że chyba tylko NTSC bo polskie płyty nie "chodzą"
Czy jest sens i możliwośc przestrojenia ???
Jaki koszt i gdzie???
Pozdrawiam i dziękuję
Paweł