logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka Yamaha CRW2100S - błąd przy nagrywaniu na płytach Titanium

Marcin1989 21 Sty 2006 11:27 1059 2
REKLAMA
  • #1 2202486
    Marcin1989
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    Witam posiadam tą nagrywarke i na początku nie miałem z nia problemów nagrywała noramlnie ale juz od pewnego czasu jak zaczynam nagrywac to przy 6 % czy wcześniej wyskakuje błąd error track coś tam różne śą te komunikaty nie wiem co znią jest wiem ze jest juz stara ale narazie nie mam hajsu aby kupic sobie nagryware dvd chcę jakoś ta naprawic jak sie da macie jakieś pomysły używam płyt titanum..... na innej normalnie działają tzn sie nagrywają.........Pomózcie
  • REKLAMA
  • #2 2202499
    mat_ed
    Poziom 43  
    Ocena: 268
    Probowales zmienic oprogramowanie do nagrywania plyt? Jesli na innym oprogramowaniu bedzie tak samo to prawdopodobnie winny jest sam naped. I tutaj masz kilka mozliwosci. Wymiana tasmy IDE - laczacej naped z plyta glowna. Przeczyszczenie optyki - polecam zrobic to recznie. I na koncu zmiana firmware nagrywarki na najnowszy jaki jest dostepny.
  • #3 2202548
    Marcin1989
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    no mam dobre nero bo działało wdczesniej normalnie na innym to samo taśma jest dobra ona jest na scsii firmaware zmieniom\ny na najnowwszyz 2001 nowszych nie am toptyke czyściłem
REKLAMA