Mam pytanie czy ktos moze testowal splitter na tym tunerze czy wogule jakis na nim chodzi.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamgesty74 napisał:Ja testowałem go na spliterach bezprzewodowych oraz tanich zbudowanych na PICach. Na żadnym nie ruszył.
Pzdr.
Cytat:trochę dziwne że nie ruszył - proponowałbym sprawdzić te splitery jeszcze na innego typu tunerach (pionki ,6010 itp)
myślę że wina za brak komunikacji leży w konfigu spliter-karta
Cytat:czy niesprawdziles wszystkich jakie sa.
geco napisał:Nie szukam odpowiedzi tego typu nie testowalem ale powinno chodzic ,jak chcecie nabijac sobie punkty to nie na takich bzdurnych odpowiedziach jak niewiesz to niepisz ,szukam konkretnej odpowiedzi ludzi tych co prubowli podlaczyc splitter do tego tunera,czy dziala i na jakim splitterze.
Cytat:Jest splitter który przeszedł testy na dsr 3201 a przynajmiej tak pisze że przeszedł. http://www.sattronik.pl/index.php?c=4_open&id_artykulu=78
okulik napisał:geco napisał:Nie szukam odpowiedzi tego typu nie testowalem ale powinno chodzic ,jak chcecie nabijac sobie punkty to nie na takich bzdurnych odpowiedziach jak niewiesz to niepisz ,szukam konkretnej odpowiedzi ludzi tych co prubowli podlaczyc splitter do tego tunera,czy dziala i na jakim splitterze.
no chlopie CHCIALEM SOBIE NABIC PUNKTOW to napisal w twoim temacie, bo mi sie spodobal.
Nie musze tego testowac osobiscie zeby wiedziec ze to bedzie dzialac, jak jest to dekoder cyfry o obsluguje karte c+, to dlaczego ma nie chodzic na spliterze, spliter emuluje karte wiec nie widze problemu dlaczego mialo by to nie chodzic. Co do splitera to lepszy jest na Atmelu, jest drozszy ale stabilniejszy.
Tym postem nabijam punkty!!