logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak doładować konto Tak Tak z numeru abonamentowego Era? Jaki kod użyć?

radyjator 21 Sty 2006 23:35 27702 3
REKLAMA
  • #1 2205081
    radyjator
    Poziom 19  
    Ocena: 54
    Witam,
    W sieci Era istnieje mozliwość doładowania konta numerowi "na karte" z numeru abonenckiego. Wykonuje sie to przez pewien kod..? Czy ktoż mógłby mi pomóc jak to zrobić i za pomocą jakiego kodu?
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2205149
    slawko_k
    Poziom 35  
    Ocena: 233
    nie wiem co chcesz zrobic ale jak chcesz komus zdalnie doladowac konto np dziecku na feriach to mozesz to z inteligo lub innego kontaz zrobic
  • REKLAMA
  • #3 2205177
    radyjator
    Poziom 19  
    Ocena: 54
    nie am nawet konta bankowego, wiem ze jest taki sposób i doładowując komus kodem z mojego numeru automatycznie mam kwote doładowaną więcej na rachunku i doładowanie jest o 20 zł

Dodano po 40 [minuty]:

Usługa jest dostępna dla osób posiadających telefon abonamentowy w sieci Era.

Aby uzupełniać numer telefonu Tak Tak lub Era Mix należy z telefonu abonamentowego w sieci Era wysłać SMSa, w jego treści podając (w formacie 9-cio cyfrowym) numer telefonu Tak Tak lub Era Mix, który ma zostać doładowany. Nie jest potrzebna żadna wcześniejsza rejestracja! Kwota doładowania zostanie dopisana do comiesięcznej faktury telefonu abonamentowego.
    Potwierdzenie doładowania zostanie w postaci SMSa wysłane zarówno na numer telefonu Abonenta sieci Era, z którego zlecono doładowanie, jak i na numer telefonu w systemie Tak Tak lub Era Mix, który uzupełniono.

Dostępne są dwie kwoty doładowań:
    10 zł brutto (wysyłając SMS pod numer 1110)

20 zł brutto (wysyłając SMS pod numer 1120)

Za wysłania SMSa nie jest pobierana dodatkowa opłata*! Płacisz tyle, o ile zostanie uzupełnione konto Tak Tak lub Era Mix.

Przykład:
    Wysyłając SMSa o treści:
    6xxxxxxxx na numer 1120 doładujesz konto telefonu 6xxxxxxxx o 20 zł brutto (6xxxxxxxx - numer telefonu Tak Tak lub Era Mix).

Ze względów bezpieczeństwa dzienna kwota doładowania z jednego telefonu abonamentowego została ograniczona do 20 zł.

Znalazłem i umieszczam gdyby ktoś szukał
  • #4 2205485
    jralf
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Dodam , że 20 zeta to maksimum dzienne na doładowanie.

Dodano po 1 [minuty]:

zapomniałem dopisać z uwagi na przegięcia jakie się zdarzają niestety , także uważajcie na naciagaczy , dostałem smsa Wygrałeś kino wyślij sms na numer 1120 ...
REKLAMA