nie am nawet konta bankowego, wiem ze jest taki sposób i doładowując komus kodem z mojego numeru automatycznie mam kwote doładowaną więcej na rachunku i doładowanie jest o 20 zł
Dodano po 40 [minuty]:
Usługa jest dostępna dla osób posiadających telefon abonamentowy w sieci Era.
Aby uzupełniać numer telefonu Tak Tak lub Era Mix należy z telefonu abonamentowego w sieci Era wysłać SMSa, w jego treści podając (w formacie 9-cio cyfrowym) numer telefonu Tak Tak lub Era Mix, który ma zostać doładowany. Nie jest potrzebna żadna wcześniejsza rejestracja! Kwota doładowania zostanie dopisana do comiesięcznej faktury telefonu abonamentowego.
Potwierdzenie doładowania zostanie w postaci SMSa wysłane zarówno na numer telefonu Abonenta sieci Era, z którego zlecono doładowanie, jak i na numer telefonu w systemie Tak Tak lub Era Mix, który uzupełniono.
Dostępne są dwie kwoty doładowań:
10 zł brutto (wysyłając SMS pod numer 1110)
20 zł brutto (wysyłając SMS pod numer 1120)
Za wysłania SMSa nie jest pobierana dodatkowa opłata*! Płacisz tyle, o ile zostanie uzupełnione konto Tak Tak lub Era Mix.
Przykład:
Wysyłając SMSa o treści:
6xxxxxxxx na numer 1120 doładujesz konto telefonu 6xxxxxxxx o 20 zł brutto (6xxxxxxxx - numer telefonu Tak Tak lub Era Mix).
Ze względów bezpieczeństwa dzienna kwota doładowania z jednego telefonu abonamentowego została ograniczona do 20 zł.
Znalazłem i umieszczam gdyby ktoś szukał