logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Intek 790 Plus – Wasze opinie i doświadczenia z użytkowania tego radia CB

grudzien70 28 Sty 2006 12:03 2868 2
REKLAMA
  • #1 2228747
    grudzien70
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Proszę o Wasze opinie na temat tego radia.
  • REKLAMA
  • #2 2228914
    Paweł Sq6dxp
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    witaj,no moze nie o 790 ale mogę powiedzieć kilka słów o 490,jakiś czas temu mój ojciec kupił takie radio do cieżarówki,firma ta sama wiec urządzenia moga być zbudowane w sposób podobny,w każdym razie nic godnego uwagi,bardzo dziwnie zachowuje sie odbiornik tego radia w Am szumi jak w Fm po zwiększeniu czułości odbiornika rf gain-em na sygnale korespondenta dziwne świsty gwizdy jakby sie coś tam w torze w.cz wzbudzało,generalnie nie polecam,niestety radio juz jest więc w am na 19 chodzi w pozycji odbioru"lokalnego"co zapewnia łącznosć z autami na bardzo bliskie odległosci ale dzieki temu nie jest uciążliwe dla ucha,poza tym ciekawym zjawiskiem mam tez zastrzezenioa do pracy wzmacniacza m.cz,mimo duzego głośnika niezbyt głośno słychać korespondentów,generalnie odradzam,duzo lepszych opinie słyszałem na temat president jonny i harry
  • #3 2584674
    pkurian
    Poziom 2  
    A ja ma 790 i jestem zadowolony. Dobrze działa ESP - system poprawiajacy odsłuch i modulację przy nadawaniu. Co do odbiornika to porównywalny do innych radii w swojej klasie. Jedynie na co trzeba zwrócić uwagę to poziom zakłóceń z instalacji auta. U mnie jest OK ale u kolegi w starszym Peugocie poziom zakłóceń prawie uniemożliwia pracę na CB. Nie pomógł filtr. Ciekawe, że po podłączeniu modelu niższego - Intek 110 poziom zakłóceń był niewielki.
REKLAMA