logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.
REKLAMA
  • #1 2251884
    egon12
    Poziom 13  
    Ocena: 22
    Poszukuje flasha SST 39VF040 (obudowa PLCC). Poczta mi zgubila jak go wysylalem zaprogramowanego do kogos :(

Moze wiecie w jakim sprzecie moge go znalesc ? nagrywarka/plyta glowna ? konkretne modele - moze macie taki uklad w uszkodzonym sprzecie ?
    Moze wiecie ktory ze dystrybutorow jest w stanie sprowadzic jedna sztuke w rozsadnej cenie ? wszyscy z ktorymi sie kontaktowalem maja kosmiczne ceny i sprawadzaja minimum 20sztuk

Pozdrawiam
    egon12
  • REKLAMA
  • #2 2252079
    Tomu$
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    egon12 napisał:
    Poszukuje flasha SST 39VF040 (obudowa PLCC). Poczta mi zgubila jak go wysylalem zaprogramowanego do kogos :(

Moze wiecie w jakim sprzecie moge go znalesc ? nagrywarka/plyta glowna ? konkretne modele - moze macie taki uklad w uszkodzonym sprzecie ?
    Moze wiecie ktory ze dystrybutorow jest w stanie sprowadzic jedna sztuke w rozsadnej cenie ? wszyscy z ktorymi sie kontaktowalem maja kosmiczne ceny i sprawadzaja minimum 20sztuk

Pozdrawiam
    egon12

Możesz zastosować dowolny inny, niskonapięciowy (3,3V) flash o pojemności 4 megabit i organizacji 8-bit - czyli jakiegoś 29LV040
    Tu kupisz 1 szt. za chyba rozsądne pieniądze...
    http://www.epsilon.com.pl/cgibin/shop?show=uPieep#29lv040
    P.S. Niewykluczone że ci go zaprogramują... nie wiem czy to robią, ale możliwości na pewno mają

pzdr. T.
  • REKLAMA
  • #3 2252131
    ilno79
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    tez sa w napedach cd tylko niewiem dokladnie w jakich modelach
  • #4 2252398
    egon12
    Poziom 13  
    Ocena: 22
    ilno79 napisał:
    tez sa w napedach cd tylko niewiem dokladnie w jakich modelach

wlasnie tylko w jakich :)
    jesli macie informacje w jakich to prosze o cynk :)
    na razie namierzylem dwa:

1.Aopen combo 5232/aah
    2.LITE-ON LTR-40125S
    szukam uszkodzonych napedow z taka pamiecia :)

co do zamiennikow to podobno plyta w tym laptopie nie toleruje przeszczepow :( zreszta jak wczytac sie w pdfa tego flasha zamiennik nie jest taki oczywisty
REKLAMA