program TP'sy możesz zawsze wywalić przez Dodaj-usuń programy. W czasie instalacji neo z płytki faktycznie istaluje się ten program, a oprócz niego instalują się sterowniki modemu. Obydwa są dostępne [osobno] z Dodaj-Usuń programy, wiec wybierasz program TPSY, [nie pamietam jak on się nazywa ;p], a zostawiasz stery modemu.
Możesz też zainstalować modem osobno - wyłącz autostart lub przy wkładaniu płytki przytrzymaj SHIFT [to działa nawet na najnowszy program do zabezpieczania płyt przed kopiowaniem ;p].
Z managera urządzeń [jeśli jeszcze nie jest wykryty] poszukaj modemu [podłącz go i naciśnij odśwież]. Kiedy system zapyta o sterowniki kaz mu szukać na płycie i gotowe

A jeśli już wcześniej instalowałeś modem - po podłączeniu system automatycznie 'przydzieli' mu sterowniki.
A inny program? Zwykły dialer standardowo w windows - jeśli miałeś modem chyba będziesz wiedział co zrobić
A jeśli nie - skrócony kurs:
Panel sterowania -> Modemy
potem wybierasz właściwy modem i tworzysz nowe połączenie. Jako numer wpisz P10* [ja taki miałem i działało ;p], hasło i login - takie samo jak przy programie tpsy, czyli Twój login i hasło dostępu do neostrady. Potem klikasz POŁĄCZ i .... powinno być
Jeśli coś pominąłem to sorki, ale teraz nie mam żadnego modemu w kompie, wiec nawet nie bardzo moge sprawdzić [oprócz wybierania 'ręcznie' modemu], czy czegoś nie pominąłem..