logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

odtwarzanie audio w nawigacji MFD wersja D (vw golf 4)

bodzious 11 Lut 2006 17:07 5734 6
REKLAMA
  • #1 2289828
    bodzious
    Poziom 11  
    Witam!
    Proszę o radę co zrobić, żebym mógł słuchać płyt cd audio w nawigacji MFD wersja D (vw golf 4), oczywiście wtedy, gdy płyta do nawigacji nie jest włożona.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2289862
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1325
    Podłączyć zmieniacz CD.
  • REKLAMA
  • #3 2290215
    piiteer
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Nawigacje VW MFD nie odtwarzaja muzyki z plyt CD!!!Jedynie MCD!!!Jedynem wyjsciem jest zakup zmieniarki!!!
  • REKLAMA
  • #4 2290374
    bodzious
    Poziom 11  
    Co to jest mcd? Można samemu nagrać coś w tym formacie (np.: muzykę), no i jakim programem.

Dodano po 28 [minuty]:

Mam kilka pytań dotyczących zmieniarki do nawigacji MFD do VW:
    1. jakie są symbole zmieniarek do nawigacji MFD?
    2. gdzie mogę, oczywiście tanio, taką zmieniarkę kupić?
    3. posiadam zmieniarkę od radia kenwood, można jakoś połączyć ją z MFD żeby oba urządzenia razem współpracowały, jeśli jest taka możliwość proszę o schematy.
    pozdrawiam
  • #5 2295623
    iNTELL
    Poziom 30  
    Ocena: 45
    MCD to jest rodzaj nawigacji tak jak twój MFD
  • #6 2297833
    piiteer
    Poziom 11  
    1.Zmieniarke kupisz na allegro bez zadnego problemu
    2.Zmieniacz kenwooda nie podejdzie
    3>Dzialaja tylko zmieniarki z logiem VW lub panasonic,trzeba tylko dokupic przejscie,tez na allegro,groszowa sprawa
  • REKLAMA
  • #7 2362399
    darolee
    Poziom 12  
    Z tego co ja czytalem na form o navi MDF, to ver. A i B nie odtwarza audio ale poczynajac od C w gore powinna odtwarzac. Ale pewien nie jestem bo sa to infa ktore przeczytalem

Podsumowanie tematu

✨ Nawigacja VW MFD wersja D w Golfie 4 nie odtwarza bezpośrednio muzyki z płyt CD audio, gdy płyta nawigacyjna nie jest włożona. Odtwarzanie audio z CD jest możliwe jedynie poprzez podłączenie zewnętrznej zmieniarki CD kompatybilnej z systemem MFD. Zmieniarki muszą posiadać logo VW lub być produkcji Panasonic, aby współpracowały z nawigacją MFD; zmieniarki innych marek, np. Kenwood, nie są kompatybilne. Do podłączenia zmieniarki potrzebne jest dodatkowe przejście, które można nabyć na aukcjach internetowych. Wersje nawigacji MFD od C wzwyż mają potencjał do odtwarzania audio, jednak wersje A i B tego nie obsługują. Termin MCD odnosi się do innego typu nawigacji VW, nie do formatu audio.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA