Witam! Nie można ogólnie powiedzieć nic na temat danej marki głośników. Są lepsze modele i gorsze. Podaj więcej konkretów, to może coś powiem Ci na ten temat. Pozdrawiam!
Hehe według mnie to jest to samo badziewie jak 888 i inne dibeisi. Co to za "marka" co nawet nie ma strony internetowej! To są jakieś beznadziejne podróby! Nikomu ich nie polecam.
Ja kupilem u mnie na targu w sklepie hansena 1285 za 100zeta 30cm i musze powiedziec ze jak go uslyszalem to mi szczeka opadla! gra bardzo ladnie! w koncu niedawno wzialem go na dyskoteke klasowa i efekt byl jeszcze lepszy niz w moim malym pokoju. Nie wiem moze inne modele tej firmy so badziewne ale ten gra jak mala estradowka i to wcale nie resztkami sil. Naprawde u mnie w domu barek sie trzesie od basu. To tyle na temat tego glosnika.
Pozdro
✨ Opinie na temat głośników marki Hanssen są podzielone. Część użytkowników uważa, że jakość tych głośników jest niska, porównując je do podróbek i innych marek o wątpliwej renomie, zwracając uwagę na brak oficjalnej strony internetowej producenta. Inni natomiast chwalą konkretne modele, takie jak Hanssen 1285 o średnicy 30 cm, który według relacji gra bardzo dobrze, generując mocny bas i nadając się nawet do zastosowań imprezowych. Zwrócono uwagę na konieczność dopasowania mocy głośnika do wzmacniacza, sugerując, że dla trwałości podróbek warto wybierać głośniki o mocy znacznie przewyższającej moc wzmacniacza.